Cum ne ajută bibliorafturile să avem mereu ordine în biblioteca?

Cum ne ajută bibliorafturile să avem mereu ordine în biblioteca?

Cum ne ajută bibliorafturile să avem mereu ordine în biblioteca?

Ce faci dacă ai spațiu limitat în casă ta, dar o mare selecție de cărți? Cum poți face ca interiorul tău să pară simplificat și spațios, fără a micșora colecția ta iubită? Cărțile dau într-adevăr un caracter camerei. A fi înconjurat de cărțile tale preferate poate fi o sursă de optimism și încântare, amintiri și emoții. Și asta chiar înainte de a le scoate de pe raft! Dar într-un spațiu mic pot face o camera să se simtă grea și aglomerată. Iar umplerea unui spațiu compact de perete cu perete cu rafturi uniforme îl poate copleși.

Fii creativ cu rafturile

Un truc este să devii mai creativ cu spațiul din casa ta. Luați în considerare zonele neutilizate în care nu v-ați fi gândit niciodată să adăugați rafturi. Poți așeza un raft deasupra unei uși sau a unei ferestre? Ce zici de lungimea peretelui din hol sau de deasupra canapelei? Există niște adâncituri goale în care ai putea adaugă câteva rafturi?

Rafturi încorporate

Gândește-te la o camera inovativă care, conține atâtea idei pentru soluții inovatoare de stocare. Alcovele au fost create pentru a încorpora o mulțime de rafturi încorporate deasupra, dedesubt și de ambele părți ale ferestrelor. În loc să scoată spațiu din camera, acest design conferă camerei o senzație de adâncime. Și dacă adăugați doar câteva perne, veți avea și un scaun frumos la fereastră. Rafturile de peste ușa folosesc o zona care altfel ar fi irosită. Iar ridicarea rafturilor reglabile aproape până în tavan utilizează pe deplin înălțimea spațiului de perete.

Amestecul de opțiuni de raft fix și reglabil ajută și camera să se simtă prea uniformă. Se adaugă interes și flexibilitate. Un alt element inteligent al acestui design este vopsirea rafturilor în alb – de aceeași culoare că pereții și tavanul. Deci, par să se retragă, mai degrabă decât să domine camera.

Beneficii bibliorafturi

De asemenea, gândiți-vă că aveți un înveliș contemporan din jurul camerei. Nu numai că adaugă interes decorativ, dar ascunde și tranziția în care se termină rafturile și începe tavanul. Acest lucru face ca camera să pară mai mare și mai spațioasă. Ce camera frumoasă și ordonată, plină de cărți bune și frumoase, demne de citit alături de o cană de ceai și multă liniște. Însă, ce facem dacă nu mai avem loc pentru cărți și care sunt trucurile la care putem să apelăm?

Ei bine, specialiștii spun că bibliorafturile sunt soluția ideală în astfel de situații în care nu avem un spațiu mare pentru depozitarea cărților noastre. Bibliorafturile ne ajută să păstrăm ordinea în camera noastră, să avem o evidență clară a locurilor în care vom găsi mai târziu cărțile de care avem nevoie, într-un loc sigur.

 

 

CATEGORIES
Share This