Cum se poate infiinta o firma online? Care sunt principalii pasi?

Cum se poate infiinta o firma online? Care sunt principalii pasi?

Cum se poate infiinta o firma online? Care sunt principalii pasi?

In era tehnologiei, in care aproape orice activitate poate fi desfasurata din fata unui computer, antreprenorii au posibilitatea de a-si simplifica sarcinile, chiar si cand vine vorba despre deschiderea legala a unei afaceri, prin alegerea serviciilor de infiintari firme online. In acest fel, cu numai cateva clik-uri, acestia isi pot deschide o forma de organizare juridica prin intermediul careia sa isi poata desfasura activitatea de business. 

Care sunt pasii pentru a infiinta o firma online? 

Pentru a putea infiinta o firma online, antreprenorii trebuie pot sa apeleze la serviciile unei firme specializate – locuitorii din vestul tarii avand posibilitatea de a gasi servicii de inalta calitate pentru infiintare firma in Timisoara. 

O astfel de companie va pune la dispozitia clientilor sai o serie de servicii prin intermediul carora sa le vina in ajutor in procesul de deschidere a unei firme. Deoarece costurile sunt si ele un aspect important, mai ales la inceputul unei afaceri, cele practicate pentru serviciile de infiintare firme online este unul avantajos. In plus, prin apelarea la astfel de servicii se poate economisi timp important. 

Prin urmare, acest proces presupune numai 3 pasi principali pentru ca antreprenorii sa poata deschide firma de care au nevoie. 

  1. Contractarea unui prestator de servicii – primul pas este alegerea prestatorului de servicii cu ajutorul caruia se va deschide firma online;
  2. Obtinerea informatiilor si documentelor solicitate – pentru a putea demara procedurile de deschidere a unei firme sunt necesare anumite informatii si documente, cum ar fi documentele de identitate ale asociatilor si administratorilor, actul de proprietate al imobilului in care va fi stabilit sediul social al firmei si actul de identitate al proprietarului, precum si acordul vecinilor si al asociatiei de proprietari, codurile CAEN alese;
  3. Achitarea taxelor online. 

Ulterior, antreprenorul nu mai trebuie decat sa semneze documentele, iar intr-un termen de cel mult 3 zile va primi documentele constitutive ale firmei sale: rezolutia de infiintare, certificatul de infiintare, certificatele constatatoare de autorizare. 

Un alt serviciu oferit de companiile care se ocupa de infiintarea de firme online si care poate fi util antreprenorilor, mai ales daca activitatea se desfasoara intr-un alt punct de lucru, este cel de gazduire sediu social in Timisoara. Astfel se poate accesa un pachet de servicii, al carui pret va fi unul foarte avantajos pentru antreprenori. 

CATEGORIES
Share This