Deserturi ca la bunica acasă preparate la Thermomix

Deserturi ca la bunica acasă preparate la Thermomix

Nu ne putem plânge de noile generații de deserturi pentru că sunt absolut divine din toate punctele de vedere. Au un gusturi fantastice, texturi unice, iar când vine vorba de aspect nu le poți acorda decât un 10+, dar trebuie să recunoaștem cu toții că nimic nu se compară cu deserturile clasice, simple și cu un gust memorabil dincolo de orice pe care bunicii sau părinții îl pregăteau.

Vestea bună este că tu poți prepara deserturi complexe și moderne, dar și deserturi clasice cu multă ușurință la Thermomix.

Spume, creme și fructe procesate la Thermomix?

Da, poți prepara fiecare componentă a unei prăjituri, oricât de complicat ar suna. Aparatul de gătit Thermomix este dotat cu funcții complexe speciale pentru realizarea spumelor și a cremelor. Fructele pot fi procesate și transformate prin funcții de mixare, tocare, fierbere și multe altele, iar topirea ciocolatei nu a fost niciodată mai simplă.

Jeleuri de fructe, blaturi pentru prăjituri și compoziții aromate pentru prăjituri reci sau coapte, pe toate le prepari într-un timp foarte scurt și fără să stai lângă aparat tot timpul. Nu este nevoie să amesteci în bol pentru că face asta singur și nici nu ai nevoie de prea multe ustensile suplimentare fiindcă în majoritatea cazurilor totul se prepară în Thermomix.

Rețete complete de deserturi la Thermomix pe GoostoMix

Beneficiezi de toate resursele necesare pentru a face orice tip de desert la Thermomix. Pe platforma specială de rețete adaptate la Thermomix, GoostoMix, găsești rețete în limba română, explicate pas cu pas, cu listă precisă de ingrediente și cu recomandări utile pentru fiecare preparat.

Cele mai citite articole

Poate că ai o temere când vine vorba de prăjituri sau creme și poate că ai evitat în timp să faci deserturi complexe, dar dacă ești utilizator de Thermomix nu mai este cazul.

Atâta timp cât primești indicațiile corecte și le respecți conform rețetelor nu ai motive să te ingrijorezi. Rezultatele sunt garant delicioase și aspectuoase.

Tort festiv cu zmeură sau tăiței cu lapte la Thermomix?

Alegerea ține de gusturile și preferințele tale, de sezon sau ocazie și este important să reții că pe ambele le faci cu ușurință la Thermomix. Rețeta de tăiței cu lapte de casă la Thermomix, cât și rețeta de tort de vară cu zmeură exemplifică în mod corect categoriile modern și clasic și ambele sunt disponibile în mod gratuit pe platformă.

Uneori simplitatea este cea mai bună alegere

Pentru momentele speciale și festive este normal să optezi pentru deserturi mai complexe, dar uneori îți dorești ceva dulce, rapid și cu un gust inconfundabil, iar pentru astfel de moment poți pregăti 2-3 porții de tăiței cu lapte, de pandișpan pufos și chiar niște papanași rapizi care să te poarte înapoi în casa mamei sau a bunicii.

Thermomix și rețetele adaptate GoostoMix te vor ajuta să prepari deserturi demne de mese festive și de petreceri, dar îți vor fi și un ajutor de bază în momentele în care ai chef de o plăcere dulce și nevinovată pentru tine, fie ea și în miez de noapte.

Cele mai citite articole

CATEGORIES
Share This