Materiale in tendinte in anul 2022 pentru decorul casei tale

Materiale in tendinte in anul 2022 pentru decorul casei tale

Intre ceramica, lana buclata, ceramica, gresie, rafie, lemn brut… Alegerea materialelor in tendinte este foarte larga si satisface toate cerintele si dorintele pe care le ai pentru noul an. Materialele sunt foarte importante, deoarece permit sa dai ritm si personalitate tuturor incaperilor tale. Se joaca, pe parcursul anului care vine, cu indrazneala si creativitate, dar si cu o latura reconfortanta si naturala. Sunt mult mai mult decat un simplu element al decorului, deoarece provoaca sentimente si emotii. Iata deci care sunt cele mai in voga materiale din 2022!

Materialele sunt cele care ofera inspiratia si creativitatea de care au nevoie designerii care lucreaza cu ele cu o buna doza de originalitate. Fiecare material are calitatile lui, dar implica si anumite constrangeri. Tendintele  pentru 2022 se bazeaza pe arta de a surprinde! Iar acest lucru face ca anumite lucruri precum contradictia si ambivalenta sa fie atat de prezente. Gasim materiale foarte naturale precum rafia sau rachita, dar si metal tubular, in variante stil pop sau otel pentru latura sa sic si rece. Materialele se armonizeaza in cele mai frumoase combinatii in care impertinenta este pe post de fundal. Acest lucru explica si succesul tendintei mix and match in 2022.

Lana buclata pentru aspectul sau cocooning. Este calduroasa, este cosy si este reconfortanta. Se simte cel mai bine pe fotolii, pe canapele, pleduri sau paturi. Este cea care poate incalzi spatiul cu brio.

Catifeaua pentru o nota eleganta si un plus de sic. Catifeaua continua si in noul an sa se impuna peste tot- pe canapele, pufuri, pleduri, perne, draperii sau perdele. Latura sa foarte dulce, eleganta si reconfortanta este cea care seduce mereu.

Ceramica va fi si ea peste tot. Ceramica se va reinventa si ea si va iesi de pe cararile batatorite si va fi lucrata ca si o sculptura pe piesele de mobilier. 

Materialele brute sunt si ele cele mai frumoase. Piesele de decor sau de mobilier din ceramica sunt cele mai frumoase in anul ce vine. Este noua tendinta a anului. Designerii le lucreaza in cele mai frumoase curbe, pastrand in acelasi timp dorinta de a reveni la esential. 

Travertinul- un material mineral. Travertinul este un material care paraseste solurile pentru a se afisa in noul an pe mobilier sau obiectele de decor fara complexe. Designerii il adora deoarece pot imagina cu ajutorul sau cele mai originale piese de mobilier sau cele mai frumoase obiecte de decor.

Metalul se reinventeaza. Mai ales cu sosirea metalului tubular cu care se pot realiza cele mai frumoase creatii. Lucrat la fel ca si o sculptura, este cel care poate transforma obiectele utile in veritabile opere de arta. 

Materialele reciclate. Sunt cele care vin cu un plus de creativitate si de lejeritate. Metal, hartie,  plastic…. sunt cele mai folosite materiale pentru a se crea adevarate opere de arta indraznete si seducatoare. 

Ratanul se reinnoieste. Anul 2022 este cel care confirma reintoarecerea la materialele naturale. Iar ratanul este foarte usor de integrat in interioarele contemporane.

Rafia se va regasi si ea in colectiile anului 2022 deoarece este solida si vine cu un plus de caracter pentru obiectele de decor. 

Pentru a afla care sunt restul lucrurilor pe care ar trebui sa le faci pentru a avea o casa cocheta, cu minim de investitie, poti apela la un designer de interior, recomandarea noastra sunt Studio West Concept, firma de design interior case, apartamente, sedii de companie, restaurante din Timisoara.

Cele mai citite articole

Cele mai citite articole

CATEGORIES
Share This