Unde găsim anvelope de vară în Sibiu?

Unde găsim anvelope de vară în Sibiu?

Anvelopele sunt o parte importantă a mașinii tale. Practic, anvelope Sibiu poți găsi într-un magazin de anvelope de calitate. Uneori, alegerea anvelopelor de vară nu este o sarcină foarte simplă. Dacă te întrebi unde găsim anvelope de vară în Sibiu, trebuie să afli se pot cumpăra din magazinul online de anvelope Sibiu e-pneu.ro. Condusul vara cu anvelope de iarnă este la fel de sigur ca iarna cu anvelopele de vară. Ideea este că toate anvelopele sunt proiectate având în vedere temperaturile, iar anvelopele de iarnă nu sunt concepute pentru temperaturile de vară. Vara, anvelopele se uzează destul de repede și, în timpul frânării de urgență, lasă în urmă un semn gros pe asfalt, deoarece cauciucul este prea moale.

Cum să alegi anvelopele de vară potrivite ?

Este de preferat să alegi dimensiunea anvelopelor de vară în funcție de cerințele mașinii tale. Adesea parametrii necesari sunt indicați la deschiderea ușii șoferului. Dacă pui o anvelopă de vară diferită pe mașină, cel mai inofensiv lucru care se întâmplă, este diferența dintre viteza afișată de vitezometru și viteza reală. Anvelopele de vară sunt clasificate în funcție de tipul benzii de rulare: nedirecțional, direcțional și asimetric. Trebuie spus doar că anvelopele de vară cu model direcțional produc cel mai mic zgomot în timpul conducerii. Și anvelopele cu un model asimetric au cea mai bună aderență pe suprafața drumului și, prin urmare, siguranța la volan este sporită.

Atunci când alegi anvelopele de vară, acordă atenție adâncimii modelului. Cu cât adâncimea este mai mare, cu atât mașina se comportă mai bine pe drumurile umede și în ploaie. Majoritatea anvelopelor de vară au eticheta Aqua sau Rain, ceea ce înseamnă că sunt special concepute pentru drumuri umede. Aceste anvelope au caneluri care împing apa de sub roțile mașinii în timpul conducerii. Dacă ploaia este rară, atunci trebuie să alegi anvelope de vară pentru asfalt uscat. Cel mai adesea au un model de rulare în formă de V.

Cum trebuie să fie anvelopele de vară?

Este de dorit ca anvelopa de vară să aibă un cauciuc mai durabil, dar și mai greu de condus. În acest caz, dacă lovești brusc o gaură în asfalt, ai șanse mai mari ca anvelopele de vară să rămână intacte. În primăvară, pe șosele apare un număr mare de găuri, care trebuie ocolite încet și cu grijă. În cazul în care nu știi de unde să cumperi anvelope de vară în Sibiu, cel mai ușor este să intri în magazinul online e-pneu.ro și să comanzi de acolo. De asemenea, nu uita că nu ar trebui să instalezi anvelope de vară cu diferite modele de rulare, și cu atât mai mult – dimensiuni standard pe o axă. În primul rând, în regulile de circulație sunt interzise și, în al doilea rând, sunt mai susceptibile la uzură.

CATEGORIES
Share This