5 tipuri de femei care atrag barbatii

5 tipuri de femei care atrag barbatii

Te-ai intrebat vreodata ce fel de femei prefera majoritatea barbatilor si de ce sunt atrasi de ele?

Este vesnica dezbatere sexista despre preferintele barbatilor in ceea ce priveste anatomia si personalitatea femeilor. Am auzit mereu cateva subiecte cum ca barbatii prefera blondele sau mituri referitoare la marimea sanilor, feselor sau lungimea picioarelor. Cu toate acestea, specialistii concluzioneaza ca barbatii sunt interesati de alte calitati decat fata si corpul unei femei si pun inteligenta mult mai presus de sanii mari si picioarele lungi.

Pentru a dezlega acest mister, site-ul Femei Online a facut un top cu cele 5 tipuri de femei de care sunt atrasi barbatii.

5. Femeia frumoasa si sofisticata

Acest tip de femeie este si foarte distractiv si spontan, ea fiind in centrul atentiei la orice petrecere sau intalnire datorita stilului sau rafinat. Barbatul care este intr-o relatie cu acest tip de femeie se simte mandru, pentru ca este fata pe care toata lumea isi doreste sa o aiba.

Este de obicei dezinhibata atunci cand se gandesta la sex, dar nu este potrivit pentru cei care sunt gelosi sau posesivi.

4. Femeia independenta

Acest tip de femeie este ideal pentru acei barbati care cauta pe cineva care sa nu depinda de ei atat financiar, cat si sentimental. Femeile independente au realizat totul singure, de obicei, fara ajutorul nimanui.

Nu accepta niciun tip de competitie, ceea ce cauta este un barbat care sa lucreze alaturi de ele dar sa nu le umbreasca.

3. Gospodina

Acest tip de femeie este ideal pentru acei barbati care au crescut in case traditionale, unde barbatul este principalul furnizor, iar sotia are grija de casa si de copii. Ea este preferata si de barbatii al caror trecut a fost haotic, cu familii destramate si certuri intre parinti, pentru ca ea va fi refugiul sigur in care sa mearga si sa scape de toate problemele.

Cei care doresc ceva serios, vor avea noroc cu acest tip de femeie. Pe de alta parte, daca situatia economica este precara, este de preferat sa caute un alt tip de femeie, deoarece le va fi foarte greu sa o convinga sa iasa si sa-si caute un loc de munca.

2. Femeia sportiva

Acest tip de femeie se va bucura de o silueta de invidiat, care atrage instantaneu barbatii.

Dar, pe langa faptul ca se mentine in forma, activitatea fizica iti va oferi oportunitatea de a respira adanc inainte de a exploda peste fleacurile oricaror certuri.

Acei barbati care se dedica aceluiasi stil de viata vor fi favorizati si vor avea un plus, acordat la momentul sexului sigur care le va cere sa practice toate ipostazele sexuale ale kamasutrei.

1. Femeia amuzanta

Este fata ideala pentru acei barbati care doresc sa se distreze si sa petreaca un timp placut discutand la o cafea. Acest tip de femeie va cauta orice scuza pentru a iesi si a se distra. In ceea ce priveste relatia, se poate spune ca sunt femei cu iubiri temporare care nu cauta ceva serios pana nu gasesc barbatul perfect care le face sa se aseze.

Este dovedit stiintific ca simtul umorului este una dintre calitatile care atrag atat barbatii, cat si femeile. Doua studii au relevat ca femeile prefera un barbat care le face sa rada; iar barbatii sunt atrasi de o femeie care rade la glumele lor.

Ce cauta barbatii? O intrebare cu mai multe raspunsuri

In ciuda faptului ca acestea sunt cateva dintre aspectele care atrag cel mai frecvent atentia barbatilor, nu putem ignora indiferentele individuale. Prin educatia noastra, experientele noastre de viata si personalitatea noastra, fiecare dintre noi isi va dezvolta anumite preferinte si nevoi cand vine vorba de un partener.

Cele mai citite articole

Cele mai citite articole

CATEGORIES
Share This