Beneficiile pe care le aduc cuptoarele gastronomice

Beneficiile pe care le aduc cuptoarele gastronomice

Există un motiv pentru care restaurantele sunt fericite să promoveze „pizza pe lemne” și nu „cuptoare pe gaz”. Este posibil că oamenii să nu se gândească la asta în mod conștient, dar știu instinctiv că mâncarea gătită într-un cuptor tradițional pe lemne este … mult mai bună! Și, prin urmare, sunt dispuși să plătească acești câțiva dolari în plus sau să conducă 15 minute pentru a mânca acolo. În afară de gătitul la flacăra deschisă, nu devine mai primordial decât pregătirea mâncării într-un cuptor pe lemne.

Această metodă veche a fost utilizată de civilizații din întreagă lume de ani de zile și, deși poate atinge ceva mai vechi din ADN-ul nostru, motivele pentru care preferăm mâncarea gătită într-un foc adecvat sunt ușor de explicat.

Un cuptor este esențial în orice bucătărie, dar există o serie întreagă de factori diferiți pe care trebuie să îi luați în considerare înainte de a face o achiziție. Un cuptor este o adevărată investiție, deci trebuie să vă cunoașteți nevoile și să le puteți articula în tipul de cuptor pe care îl căutați. Doriți electricitate sau gaz, convectie sau convențional și există vreo completare dorită? Ghidul nostru va va ajuta să navigați prin sarcina descurajantă de a află ce doriți de la un cuptor.

Tipuri de cuptoare

Chiar dacă sunteți destul de nou în jocul cuptorului, ar trebui să știți în continuare că nu există un singur tip standard. La fel că pompele de căldură sau mașinile de spălat , există mai multe tipuri diferite de cuptoare. Cele mai frecvente sunt:

Cuptoare gastronomice

De asemenea, cunoscute sub numele de cuptoare încorporate, cuptoarele de perete sunt cel mai comun tip de cuptor. Sunt montate fie într-un spațiu de perete, fie sub o banca. Cuptoarele de perete va oferă un grad mare de flexibilitate atunci când vine vorba de amenajarea bucătăriei dumneavoastră. Puteți, de asemenea, să le instalați de pe sol, astfel încât să nu trebuie să va lăsați sau să vă aplecați pentru a le folosi.

Indivizii sunt incredibil de loiali tipurilor de cuptoare de care sunt folosiți și sunt sigur că mai mult de un cuplu s-a bucurat absolut de o casă, dar nu a reușit să facă o oferta, deoarece cealaltă jumătate a refuzat să se gândească la o casă cu cuptor electric. 

În timp ce există câteva alte opțiuni de gătit acolo, cele mai populare 2 opțiuni sunt un cuptor alimentat cu gaz natural sau energie electrică, deci exact care este distincția reală dintre un cuptor cu gaz și un cuptor electric? Un cuptor cu gaz este cea mai bună opțiune pentru prajire. Încălzit de o flacăra alimentată de gaz, nivelul de temperatura se poate schimba ușor, făcând coacerea să devină incertitudine.

CATEGORIES
Share This