Gresie Stracciatella: plăci de calitate premium la un preț avantajos

Gresie Stracciatella: plăci de calitate premium la un preț avantajos

Istoria producției de plăci ceramice spaniole are mai mult de un mileniu. În prezent, ceramica spaniolă este considerată a fi una de top, deoarece reușește ca să armonizeze în chip ideal tradițiile meșteșugului ibeirc și inovațiile de fabricație moderne, calitatea premium cu design-ul sofisticat.

Atunci când se alege un material pentru amenajarea unei acoperiri a solului din incinta unei case, se iau în considerare atât caracteristicile specifice ale incintei ce se pardosește, cât și scopul acestuia.

În mod tradițional, pentru living, dormitoare, alegerea este de podea caldă, dar nici gresia nu este de ignorat, mai ales dacă este mată și nu alunecă. Dar acolo unde există umiditate ridicată, este nevoie stringentă de un material care să nu absoarbă apă. În astfel de cazuri, plăcile de gresie porțelanată sunt categoric cea mai bună variantă.

Cauți gresie Stracciatella? Iată de unde o poți comanda online!

Dacă sunteți fanii plăcilor de gresie Stracciatella, aflați că le puteți comanda acum chiar din propria casă (unde oricum sunteți izolați din cauza pandemiei) de pe site-ul newfitout.ro.

În acest fel veți putea aduce în căminele dvs. o pardoseală foarte rafinată, cu accente contemporane, neutre și atemporale care se potrivește cu o multitudine de proiecte de amenajare interioară.

Modelul de gresie Stracciatella-R Grafito, aflat la vânzare sub formă de plăci având dimensiunile de 80×80 cm și o grosime de 10,5 mm este perfect pentru pardosirea unei terase, spre exemplu, dar nimic nu vă împiedică să o montați și într-un atelier de bricolaj sau, de ce nu, chiar și într-un foișor aflat în curtea casei de vacanță.

Deși are culoarea antracitului, care ar părea în primul moment monotonă, faptul că prezintă și mici zvâcniri multicolore, prin fragmentele de întrerup nuanța de bază mai închisă, transformă aceste plăci de gresie în unele surprinzător de zglobii, fără însă a deveni obositoare pentru ochi.

Din acest motiv, deși în primul moment am fi putut spune că ele se pretează mai degrabă pentru a fi montate într-un dispensar, într-un salon de beauty, într-un birou de companie, ea se poate achiziționa fără probleme și de către persoanele fizice care tocmai vor să facă niște schimbări radicale acasă.

Avantajul acestor plăci este acela că fiind foarte mari, ele vor fi montate mult mai rapid, iar cursivitatea podelei va fi una excelentă, spre bucuria acelora ce vor păși pe o astfel de pardoseală modernă.

Modelul de gresie Stracciatella-R Nacar, tot cu dimensiunile de 80×80 cm, este varianta deschisă din punct de vedere al nuanței de bază a acestui tip de plăci iberice pentru pardoseală.

Arcana Ceramica oferă celor curajoși posibilitatea de a-și pardosi livingul, holurile sau chiar și treptele scării interioare cu aceste plăci de gresie extrem de modernă, care s-ar potrivi de minune și într-o pensiune familială dintr-o zonă turistică a țării noastre.

De ce gresie Stracciatella?

Calitatea deosebită a gresiei iberice din gama Stracciatella o face perfectă pentru un trafic intens, dar și pentru a ușor de curățat și întreținut vreme îndelungată.

Acest tip de gresie din porțelan glazurat foarte decorativă este perfectă și pentru a fi montată chiar și pe pereți.

Suprafața este în așa fel tratată prin procedee speciale, încât să fie în măsură ca să nu alunece chiar dacă este udă, lucru ce s-a realizat de iberici la gresia premium pe care o produc prin adăugarea unor mici fragmente abrazive în glazură, fie prin realizarea unui anumit profil (gen caneluri, tip „coajă de portocală” etc).

Fiind inclusă în clasa R 10, gresia în cauză se pretează atât pentru băi, dar și pentru bucătării mici, garaje și subsoluri.

Plăcile prezintă margini rectificate, adică acestea sunt perfect drepte, pentru a fi ușurat cât mai mult montajul și realizarea unei pardosiri perfecte, fără defecte deranjante din punct de vedere vizual.

Cele mai citite articole

Cele mai citite articole

CATEGORIES
Share This