La Provincia promovează fermierii tradiționali prin ouă de la păsări crescute la sol

La Provincia promovează fermierii tradiționali prin ouă de la păsări crescute la sol

La Provincia, un brand românesc deținut de Grupul Carmistin, a lansat o nouă gamă de ouă, provenite de la păsări crescute la sol, în condiții maxime de bunăstare. Păsările sunt hrănite cu cele mai bune cereale, cultivate pe terenurile deținute de către companie în zona Horezu, renumită pentru aerul curat și solurile nepoluate. Compania a achiziționat ferma de la Colceag, județul Prahova, în acest an, ca parte a strategiei de extindere și diversificare a activităților agricole.

Presidentele grupului, Iustin Paraschiv, a declarat că acest concept de fermă tradițională se bazează pe protejarea mediului, bunăstarea animalelor și calitatea produselor alimentare. Grupul Carmistin a investit considerabil în cercetare și dezvoltare pentru a se asigura că producția lor agricolă se încadrează în standardele cele mai înalte de calitate și sustenabilitate.

La Provincia este un brand recunoscut pe piața agroalimentară românească pentru calitatea superioară a produselor din carne de pui. Compania se angajează să ofere produse din carne de pui sănătoase, cu gust autentic, cultivate și procesate cu grijă. Brandul are sub umbrela sa gamele Pui Vegetarian, Pui crescut la sol, Pui fără antibiotice, Pui marinat și Pui bio și este singura marcă românească cu două abatoare adaptate exclusiv alimentației certificate BIO.

Cele mai citite articole

La Provincia combină tradiția cu inovația și se concentrează pe sustenabilitate și responsabilitate socială, asigurându-se că procesele lor de producție sunt cât mai puțin nocive pentru mediul înconjurător și aduc beneficii comunității locale. Compania își asigură clienții că produsele lor nu conțin conservanți sau aditivi artificiali și oferă un gust pur și autentic de pui românesc.

Ouăle La Provincia pot fi găsite în supermarketurile Kaufland, ambalate cu grijă și livrate în cele mai bune condiții.

La Provincia este un brand dedicat calității și sustenabilității produselor sale și se străduiește să ofere clienților săi alimente sănătoase și cu un gust autentic românesc. Angajamentul față de calitate și sustenabilitate face ca consumatorii să aibă încredere în brand și să revină la produsele sale de fiecare dată când caută alimente de calitate superioară.

În concluzie, La Provincia este un exemplu de brand care îmbină tradiția cu inovația, se concentrează pe calitatea și sustenabilitatea produselor sale și se angajează să ofere clienților săi produse realizate în mod responsabil și sustenabil.

Cele mai citite articole

CATEGORIES
Share This