Vitrine verticale inteligent alese, pentru succesul unei afaceri HoReCa

Vitrine verticale inteligent alese, pentru succesul unei afaceri HoReCa

Le găsești la prețuri bune pe tcromania.com!Modelele de vitrine frigorifice verticale sunt necesare pentru prezentarea alimentelor și a băuturilor atractiv, dar mai ales pentru păstrarea mărfurilor perisabile la cald în niște condiții ideale de depozitare. În acest mod, nu numai că unitatea va avea mărfurile bine depozitate, dar prin ușile lor transparente clienții ce ajung în fața unor astfel de echipamente HoReCa vor vedea toate mărfurile ce se comercializează, fără a fi nevoie să le deschidă efectiv (decât dacă este un raion cu autoservire dintr-un magazin). 

Ce este important, atunci când alegi o vitrină rece verticală? 

 1. Înainte de orice, selectarea unei vitrine frigorifice verticale se face după sistemul de răcire. El poate fi static sau ventilat.
 • Răcirea statică este un sistem economic de răcire care se face simplu, cu unul sau mai multe motoare și un circuit special.
 • Răcirea ventilată, datorită unuia sau mai multor ventilatoare, menține o temperatură joasă în întregul spațiu frigorific. Când ușa este închisă, prin ventilare se dispersează aerul rece echilibrat pe toată suprafața interioară, iar produsele nou introduse se răcesc mai repede.

În oferta de la TC Romania Crown Cool vei găsi vitrine frigorifice cu o ușă, dar și modele de vitrine verticale cu două sau chiar trei uși, care pot sta în orice spațiu din unitate sau în afara acesteia (tropicalizate). 

 1. O vitrină frigorifică ce are capacitatea de a se dezgheța automat va economisi timp prețios personalului. Se poate preveni înghețarea pereților folosind funcția de dezghețare automată. Ca urmare, nu se formează umezeală pe alimente și băuturi. Nu va mai fi nevoie de o dezghețare manuală și de tăierea/răzuirea gheții de pe pereți.
 1. Vitrina frigorifică ar trebui să aibă un volum suficient (în funcție de nevoile specifice de depozitare).

Alege întotdeauna volumul vitrinei în funcție de spațiul în care va fi amplasată respectivul echipament frigorific și de cantitatea obișnuită de alimente și/sau de băuturi pe care o vei pune în el. Pentru o funcționare eficientă corectă, vitrina ar trebui să fie aproximativ 70% plină. La TC Romania Crown Cool, de exemplu, există vitrine reci cu volume care variază între 18 și chiar 1336 litri! 

 1. De asemenea, verifică nivelul de zgomot al vitrinei frigorifice. De obicei, acesta variază de la 30 la 60 decibeli, în funcție de dimensiunea aparatului HoReCa ales.
 2. Care este consumul de energie a unei vitrine frigorifice verticale?

Cele mai citite articole

Consumul de energie depinde de clasa energetică în care este clasificat echipamentul frigorific ales. Informațiile despre consumul de energie și alți parametri importanți pot fi găsite pe eticheta energetică a echipamentului HoReCa respectiv. 

 1. Atunci când alegi o vitrină frigorifică, este bine să ții seama și de clasa climatică în care se încadrează ea.

Clasa climatică este un criteriu important în selecție, deoarece determină temperatura ambiantă optimă a vitrinei HoReCa. Unele cerințe vor trebui îndeplinite de echipamentul amplasat într-o bucătărie profesională cu o temperatură constantă pe tot parcursul anului, altele la o pensiune sezonieră sau într-un magazin alimentar de cartier. 

Vitrina frigorifică are și alți parametri importanți din care să se aleagă 

Dimensiunile exterioare, volumul sau caracteristicile suplimentare nu sunt singurele cerințe importante pe care ar trebui să te concentrezi, atunci când alegi un astfel de echipament frigorific. 

Ce altceva mai este important pentru funcționare? 

 • numărul rafturilor;
 • posibilitatea de a controla și seta temperatura interioară.
 • iluminarea cu LED, esențială pentru a se vedea cu claritate produsele din interiorul vitrinei frigorifice.

Vitrinele frigorifice au carcase exterioare disponibile nu numai în alb clasic, ci și în negru sau argintiu / inox, precum și în alte nuanțe mai vesele sau mai estompate. Acest lucru le face mai ușor de potrivit cu alte echipamente existente în respectiva incintă.

Cele mai citite articole

CATEGORIES
Share This