Ce apreciaza cel mai mult angajatii cand vine vorba de birou

Ce apreciaza cel mai mult angajatii cand vine vorba de birou

Un spatiu perfect pentru birouri va face ca angajati sa fie mai productivi si mai fericiti. Dar, avand in vedere evolutia locului de munca modern, ceea ce este „perfect” acum variaza in functie de companie. Atunci cand alegeti un nou spatiu de birouri pentru firma dvs., luati in considerare ceea ce trebuie sa aiba succes pentru afacerea dvs. si angajatii dvs.

Acesta ar putea fi un birou traditional, un spatiu proiectat pentru lucrul de la distanta sau un mix intre cele doua variante. Factori precum amplasarea, designul interior si avantajele au un impact semnificativ asupra succesului unui birou de firma. Urmati pasii urmatori atunci cand mergeti sa vedeti spatii de birouri.

1. LOCATIA BIROULUI

Locatia biroului conteaza foarte mult, pentru ca oamenii nu doresc sa parcurga distante lungi.

Conform cercetarilor, aproape jumatate dintre angajati (49%) spun ca apropierea biroului de casa este cea mai importanta calitate a unui birou. Cu toate acestea, doar 30% din birouri sunt in apropierea locuintelor angajatilor.

Cu cat parcurg mai putin drum de acasa la birou, cu atat angajati sunt mai fericiti, mai sanatosi si mai productivi.

Un alt aspect esential pentru un birou bun este ca acesta sa se afle in preajma statiilor de metrou, autobuz sau in apropierea garii. Atata timp cat zona in care este amplasat biroul este usor accesibila, veti putea miza pe angajati dintr-o zona geografica mai larga.

Existenta unei zone de parcare este de asemenea importanta, deoarece majoritatea angajatilor, dar si clientii, se deplaseaza singuri la munca.

De asemenea, angajatii apreciaza daca locul lor de munca este in apropiere de restaurante si cafenele. Desi multi angajati vin cu pranzul la ei, posibilitatea de a putea cumpara mancare si bautura ajuta la o mai buna satisfactie la locul de munca.

2. CONFORTUL SI SPATIUL BIROULUI

Firmele ar trebui sa caute birouri cu mai mult spatiu si mai confortabile decat locatia lor anterioara.

  Angajatii isi petrec cea mai mare parte a timpului la locul de munca, astfel incat firmele trebuie sa faca din biroul lor un loc in care angajatii se simt bine.  Asta inseamna un spatiu suficient de mare ca angajatii sa isi poata indeplini sarcinile de serviciu, atat in ​​birourile personale, cat si in zonele de lucru comune.

Tavanele inalte sunt deosebit de favorabile muncii creative si stimuleaza sentimentul de libertate la locul de munca.

Totodata, jumatate dintre angajatii chestionati spun ca un spatiu mai atragator din punct de vedere vizual este un beneficiu pentru un loc de munca. Mobila de calitate, finisaje interioare si multa lumina naturala ii ajuta pe angajati sa se simta ca acasa in noul loc de munca. O priveliste excelenta, fie pe ferestre, fie prin acoperis sau la balcon, imbunatateste, de asemenea, satisfactia oamenilor la locul de munca.

Un birou spatios si frumos ii ajuta pe angajati sa se simta apreciati si incantati de venirea la munca.

CATEGORIES
Share This