Ce este aparatul dentar SPARK?

Ce este aparatul dentar SPARK?

Ortodontii se straduiesc sa foloseasca instrumente si tratamente de ultima ora pentru a oferi pacientilor rezultate uimitoare si o experienta pe masura. De aceea, un nou trend este de a folosi aparat dentar Spark in tratamentele ortodontice. Gutierele sunt realizate cu o noua inovatie in materialul de aliniere transparent, numita TruGEN™️.

Gutierele detasabile sunt mai transparente si se pateaza mai putin decat alte marci de pe piata. Datorita marginilor lustruite si festonate, gutierele Spark fac, de asemenea, indreptarea dintilor mai confortabila. Materialele si tehnologia patentate ale sistemului Spark permit medicilor sa trateze in mod previzibil si eficient o mare varietate de probleme ortodontice, asigurand pacientii ca vor obtine rezultatele dorite chiar daca este vorba despre un caz complex.

Avantajele gutierelor Spark

Aparatele dentare Spark vin cu o serie de avantaje considerabile, pe care ar trebui sa le ia in calcul toate persoanele care urmeaza sa le foloseasca:

Practic invizibile 

Gutierele transparente Spark sunt cat se poate de transparente. Materialul TruGEN este mai putin vizibil decat alte materiale folosite pentru gutiere si chiar rezista la pete.

Gutierele sunt confortabile

Gutierele ortodontice Spark vor fi proiectate de medicul ortodont pentru o potrivire perfecta. In plus, marginile gutierelor sunt lustruite si festonate pentru un confort imbunatatit.

Gutierele sunt foarte eficiente

Cele mai citite articole

Cu un software remarcabil de planificare a tratamentului virtual si capacitatea de a adauga caracteristici personalizate la aligners, tratamentul cu Spark este eficient si potrivit pentru toate varstele.

Aparatele dentare Spark sunt sigure

Aparatele dentare Spark nu contin BPA, mercur, latex si ftalati. Gutierele folosesc, de asemenea, forta controlata pentru a muta usor si in siguranta dintii la locul lor.

Toate aceste avantaje au facut ca gutierele Spark sa fie unele dintre cele mai bune solutii pentru dinti strambi si pentru alinierea eficienta a acestora. In plus, solutia este potrivita si pentru cei care evita aparatele dentare pentru ca sunt vizibile. 

Pur si simplu, gutierele nu se vad deci nu exista motive de ingrijorare in privinta lor. Acesta este si motivul pentru care acum inclusiv adultii sunt mai receptivi cand vine vorba de aparate dentare.

 

Cele mai citite articole

CATEGORIES
Share This