Ghid de cumparare brad artificial de Craciun

Ghid de cumparare brad artificial de Craciun

Daca iti pasa de mizeria lasata sau daca alergiile te impiedica sa ai un brad adevarat de Craciun, incearca sa alegi un brad artificial pentru decorarea sarbatorilor tale. Brazii de Craciun sunt un element aproape universal in decorarea sarbatorilor. Unii oameni nu suporta agitatia si dezordinea detinerii unui brad viu, in timp ce altii au alergii care ii impiedica sa stea langa un brad real. Daca va intrebati cum sa alegeti un brad artificial, luati in considerare dimensiunea, accentul si inaltimea. Folositi aceste idei utile ca ghid atunci cand va cumparati brazi artificiali de sarbatori. Va vom arata cum sa alegeti cel mai realist brad artificial de Craciun din magazine ca BraziCraciun.net

Alegerea accentelor bradului artificial

  • Brazii artificiali sunt o modalitate excelenta de a minimiza configurarea si curatarea apartamentului sau a casei tale. Cu toate acestea, brazii artificiali preiluminati sunt in general mai scumpi si nu puteti schimba dimensiunea sau culoarea luminilor de la an la an. Schimbarea luminilor arse cu altele proaspete poate fi, de asemenea, o provocare. Daca alegeti un brad fals pre-iluminat, cautati unul care este etichetat „continuu pornit” sau „cu protectie impotriva arderii”. Aceasta inseamna ca daca un singur bec de pe suvita se arde, restul luminilor raman aprinse.
  • Cand un brad artificial este inglobat, ramurile lui arata ca si cum ar fi fost improscate cu zapada sau sclipici. Poti alege cat de decorat vrei sa fie bradul artificial; unele sunt decorate mai mult decat altele. Accente suplimentare de Craciun pot include, de asemenea, elemente cu aspect natural, cum ar fi conurile de pin si fructele de padure. Retineti ca aceste articole nu pot fi indepartate, asa ca alegerea de brazi artificiali gata decorati sau accentuati s-ar putea sa nu se potriveasca stilului dvs. de decorare daca acesta se schimba de la an la an.

Cele mai citite articole

Selectarea inaltimii si latimii bradului artificial

Cei mai multi brazi artificiali de Craciun pentru sarbatori vin intr-una din trei latimi, in general etichetati ca plini, subtiri sau creion. Brazii artificiali vin, de asemenea, intr-o gama de inaltimi, incepand de la dimensiunea mesei si crescand de obicei in trepte de 20 cm pana la aproximativ 3.6 m. Pentru a va asigura cel mai bun brad artificial pentru casa dvs., masurati locul in care intentionati sa expuneti bradul de Craciun si lasati suficient spatiu pentru a manevra in jurul lui si pentru a-l decora. 

Alegerea materialului potrivit

  • Tipuri de ramuri: brazii artificiali vin cu doua tipuri de ramuri – cu balamale sau cu carlig. Brazii falsi cu balamale, care constau din doar cateva parti, au ramuri fixate permanent si sunt in general mai usor de asezat. Ramurile agatate sunt fixate individual intr-un loc specific de pe un stalp central de brad. Acesti brazi artificiali necesita mult mai mult timp pentru a fi asezati si nu pot fi preiluminati, dar tind sa fie si mai putin costisitori.
  • Tipuri de material: Acestia sunt fabricati folosind unul dintre cele doua tipuri de plastic: PVC sau PE. Principala diferenta de materiale este in modul in care arata brazii. Acele din PVC sunt atasate de ramurile de brad folosind fire subtiri. Brazii artificiali realizati din PE sunt fabricati, astfel incat atat acele, cat si ramurile seamana mai bine cu cele ale unui brad adevarat. Varfurile ramurilor pot fi, de asemenea, sculptate, ceea ce inseamna ca ele reproduc mai bine aspectul unui brad real.

Cele mai citite articole

CATEGORIES
Share This