Cum poate fi găsită husa de telefon perfectă?

Cum poate fi găsită husa de telefon perfectă?

Există o mulțime de lucruri care trebuie luate în considerare în privința alegerii unei huse pentru telefonul mobil, cum ar fi protecția ecranului, protecția interioară, protecția camerei, protecția carcasei dure, compatibilitatea cu sticla de protecție, etc. De asemenea, se va lua în calcul și faptul că husa trebuie să fie potrivită cu modelul de telefon pentru care este cumpărată, ceea ce înseamnă că pentru un Samsung 9 Plus se va cumpăra o husă Samsung 9 Plus.

Cele mai importante caracteristici ale unei huse de telefon de bună calitate

În momentul în care este cumpărată o husă de telefon de bună calitate, este foarte important de reținut faptul că sunt unele caracteristici de luat în calcul cum ar fi:

  Calitatea husei;

  Culoarea husei;

  Materialele din care husa este realizată;

  Telefonul pentru care este cumpărată husa.

Ce proprietăți are o husă pentru telefon

 O husă pentru telefon care oferă o protecție foarte bună are mai multe caracteristici. În primul rând, este făcută din materiale dure, care să reziste la toate șocurile. Aceasta înseamnă că, în cazul unei căzături, lovitura nu este transmisă direct către smartphone. Pe de altă parte, o carcasă bună pentru telefonul mobil are un ecran și protecție pentru cameră. Aceasta înseamnă că husa se extinde puțin peste ecran și camera din spate. Aceasta înseamnă că afișajul și camera nu pot să se odihnească sau să atingă solul atunci când sunt așezate jos sau când cad.

 O altă caracteristică este protecția interioară, pe care o are într-adevăr doar foarte puține huse de telefon mobil. Interiorul este căptușit cu un fel de microfibră. Deci, în cazul în care murdăria sau un bob de nisip intră între carcasă și smartphone, ceea ce, din păcate, se întâmplă adesea, microfibra o ține pur și simplu în poziție. În caz contrar, bobul de nisip, de exemplu, alunecă pur și simplu înainte și înapoi între carcasa telefonului mobil și smartphone și zgârie spatele fără a fi observat! Oricine și-a zgâriat vreodată smartphone-ul din senin, în ciuda husei, știe acum de ce!

 O altă caracteristică a unei huse bune pentru telefon este designul său. Ar trebui să fie complet închis și să nu fie expuse părțile laterale. Ca un exemplu, există huse Samsung 9 plus concepute special pentru aceste caracteristici. Aceasta înseamnă că telefonul nu se poate zgâria și că nu există nici riscul ca telefonul să aibă lateralele lovite. Dacă, pe de altă parte, se optează pentru o carcasă pentru telefonul mobil care este greu de observat, nu exista de obicei nici o protecție a ecranului, nici o protecție interioară și adesea nici o protecție pentru cameră.

 Husele bune pentru telefoane mobile au un ecran de protecție integrat. Acest lucru înseamnă că ecranul nu se va lovi atunci când telefonul cade. Cu toate acestea, telefonul trebuie să fie protejat în continuare, iar cei care au o husă bună nu au niciun motiv pentru care să nu protejeze telefonul de șocuri. 

CATEGORIES
Share This