De ce să apelezi la servicii profesionale de curăţenie pentru casă sau birou

De ce să apelezi la servicii profesionale de curăţenie pentru casă sau birou

De ce să apelezi la servicii profesionale de curăţenie pentru casă sau birou

Persoanele ocupate, copleșite de angajamente profesionale, care abia au timp să-şi ducă copiii la școală și la diverse activități – mai au oare timp să facă curățenie? Probabil că au încercat să îndeplinească și această obligație, însă s-a dovedit a fi un efort prea mare. Mai indicat ar fi să apeleze la o companie care asigură servicii de curatenie pentru casă. Care sunt avantajele unor astfel de servicii?

Podelele au nevoie de curățenie regulată

În orice casă sau birou, podelele sunt cele mai vulnerabile la murdărie. Pe ele se acumulează praf și diverse particule de deșeuri. Praful din aer într-un mediu urban este inevitabil, de asemenea, acesta pătrunde şi în casă. 

Curățarea profesională a podelei se realizează cu mașini și detergenți corespunzători pentru a îndepărta eficient murdăria. Aşadar, nu se merită pierderea timpului la curățarea podelelor după o zi plină sau renunţarea la timpul liber din weekend, pentru această operaţiune. 

Curăţarea şi redarea unui aspect plăcut al mobilierului tapiţat

Mobilierul tapiţat nu are nevoie de praf. El trebuie curățat periodic pentru a evita acumularea prafului. Utilizarea unui aspirator sau curățarea cu o cârpă umedă, nu sunt soluții de curățare profundă. Pentru curățenia mobilierului din casă sau birou, se poate utiliza serviciul de curatenie birouri pentru spălarea profesională a mobilierului tapițat, cu mașini profesionale care vor extrage peste 95% din umiditate după spălare. În acest fel, mobilierul tapițat se va usca complet în câteva ore după spălare.

Ferestrele, jaluzelele și perdelele necesită, de asemenea, o îngrijire periodică

Ferestrele ar trebui să fie curate precum cristalul și jaluzelele sau perdelele ar trebui curățate în mod regulat pentru a îndepărta praful și murdăria. Specialiștii în curăţenie sunt adevăraţi profesioniști în curățarea geamurilor, curățarea profesională a jaluzelelor și spălarea perdelelor.

Curăţenie sclipitoare în baie

În fiecare casă, baia și toaleta sunt printre cele mai utilizate camere. De asemenea, curățenia toaletelor din birouri este importantă pentru confortul angajaților și al clienților. Curățarea chiuvetelor, a vaselor de toaletă, a pardoselilor, a placării pardoselilor și a pereților sunt sarcini ușoare pentru specialiștii în curăţenie. Aceştia folosesc detergenți corespunzători și, dacă unele persoane prezintă alergii, se va face o eco-curățare cu detergenți ecologici.

Servicii de curăţenie în urma reparațiilor din casă sau birou

După renovări în casă sau birou sunt foarte multe suprafețe de curățat. Petele de vopsea, praful, resturile de tencuială – sunt multe zone ce trebuie curăţate. Pentru persoanele ocupate și cele care știu că fiecare sarcină este îndeplinită cel mai bine de către profesioniști, firmele de curăţenie oferă servicii profesionale după renovare.

Abonamente curăţenie pentru a economisi bani şi timp 

Dacă se doreşte economisirea banilor şi programarea din timp a zilelor de curăţenie, clienţii pot opta pentru un abonament ce va cuprinde pachete personalizate de servicii de curăţenie, în funcţie de cerinţe. 

Astfel grijile legate de curățenie vor fi uitate și timpul se va folosi pentru a petrece mai mult timp în compania celor dragi sau pentru a practica diverse activităţi care fac plăcere. 

CATEGORIES
Share This