Gama KLEIBERIT: Cei mai buni adezivi pentru infoliere PVC

Gama KLEIBERIT: Cei mai buni adezivi pentru infoliere PVC

Gama de adezivi pentru infoliere PVC trebuie sa indeplineasca toate cerintele avansate din productia ferestrelor de PVC. Principala provocare este ca acest tip de ferestre se foloseste atat la interior, cat si la exterior, iar adezivul trebuie sa faca fata cu brio la umiditate, variatii de temperatura si conditii de mediu. Adeziunea initiala foarte ridicata este un alt criteriu important de pe lista celor mai importante aspecte de bifat.

Din toata oferta de produse pe piata, gama KLEIBERIT se remarca cel mai mult si este in topul celor mai utilizati adezivi in procesul de productie al ferestrelor din PVC. Vorbim despre o clasa speciala de adezivi, ecologici, fara solvent, numiti adezivi de topire reactivi, pe baza de poliuretan. Fac priza instant, rezista la umiditate si la temperaturi inalte de pana la 140 de grade Celsius si se remarca si prin rezistenta crescuta la imbatranire. Au un comportament de adeziune bun la suprafetele din metal si din plastic. Afla mai multe despre adezivi pentru infoliere PVC de aici.

Cel mai folosit adeziv de topire pe baza de poliuretan: KLEIBERIT PUR 704.5

Unul dintre produsele care s-au impus ca un standard pe piata este KLEIBERIT PUR 704.5, un adeziv reactiv pe baza de poliuretan folosit pentru infolierea profilelor de PVC cu folii PVC, dar nu numai. Acest adeziv se utilizeaza si pentru infolierea profilelor PVC cu hartie decorativa sau folii de rasini acrilice.

Produsul este intalnit si in infolierea profilelor din materiale lemnoase cu folii de hartie cerata sau furnire. Ce il face atat de popular si de utilizat este rezistenta initiala extrem de ridicata, dar si lipicioritatea mare. Demonstreaza stabilitate mare la temperaturi inalte de pana la 150 de grade Celsius, dar si la temperaturi scazute, de pana la minus 40 de grade Celsius. Rezistenta sporita se constata si la imbatranire, ceea ce este un mare avantaj. KLEIBERIT PUR 704.5 este certificat conf. RAL 716 si iti garanteaza toate standardele de calitate. Produsul se livreaza sub forma unui ambalaj inchis ermetic, intr-o cantitate optima: 2kg / recipient.

Cel mai utilizat adeziv de pe piata pe baza de solventi: KLEIBERIT IK 257.7

Un alt produs care bifeaza toate standardele avansate de calitate este KLEIBERIT IK 257.7, un adeziv pe baza de solvent ce se utilizeaza la rece. Acesta contine intr-un procent de 5% intaritor si se foloseste cu succes pentru imbracarea profilelor de ferestre PVC cu folii PVC. Un avantaj foarte important de remarcat este faptul ca acest adeziv se preteaza inclusiv pentru profilele dificile, avand o aderenta extrem de buna.

Stabilitatea la temperaturi inalte de pana la 120 de grade Celsius si rezistenta la imbatranire sunt alte doua beneficii esentiale de care trebuie sa tii cont. Adezivul nu este influentat de actiunea apei si a umiditatii. Aplicarea propriu-zisa se face prin valtuire pe materialul de imbracare a profilului (de exemplu, pe spatele foliei). Inainte ca folia sa intre in contact cu profilul, trebuie sa te astepti ca mare parte a solventului din adeziv sa fie evaporat datorita placii de incalzire, la o temperatura de pana la 60 de grade Celsius. 

Adezivi din gama KLEIBERIT si folii mobila de calitate premium: produse vandute de Klebrom.ro Adezivi caserare PVC, adezivi pentru lemn, folii mobila din gama Renolit sau lacuri Zobel: ai tot ce iti doresti in oferta celor de la Klebrom.ro, magazinul care aduce in Romania produse de top de peste granitele tarii

CATEGORIES
Share This