Mașini de gheață profesionale, pentru o autonomie mai mare în HoReCa

Mașini de gheață profesionale, pentru o autonomie mai mare în HoReCa

Marile industrii investesc din ce în ce mai mult în modernizarea echipamentelor de lucru, cu obiectivul de a nu rămâne în urma concurenților de pe piața pe care activează. Din acest motiv, cunoașterea importanței investițiilor în utilaje bune este esențială pentru dezvoltarea oricărei afaceri. 

Mașină de fabricat gheață, o investiție rentabilă pentru un business HoReCa

Antreprenorul inspirat este acela care alege să achiziționeze echipamente moderne pentru că așa economisește și în materie de întreținere, îmbunătățește permanent procesul de instruire al angajaților și este întotdeauna cu un pas înaintea celorlalți competitori direcți. 

Pentru hoteluri, baruri, restaurante sau companii care oferă servicii din sfera de evenimente, diferitele modele de mașini de gheață profesionale sunt dotări importante. Acest lucru se datorează faptului că aceste dispozitive au capacitatea de a depăși performanța dispozitivelor similare pentru uz casnic.

Unele modele de mașini de gheață de capacități foarte mari pot genera până la 1200 kg de gheață pe zi. Au rezervoare cu izolație termică specială și filtre de apă competitive, elemente responsabile în cel mai înalt grad de garantarea calității gheții fabricate.

În general, producția de gheață a aparatelor este un proces ce se realizează automat, datorită tehnologiei pe baza căreia funcționează. O mașină profesională de gheață modernă identifică momentul în care scade nivelul de gheață din rezervor și apoi începe să producă din nou singură, fără a mai fi nevoie de interferențe umane.

Modelele mai mari de aparate de fabricat gheață necesită o conexiune la rețeaua de apă, în timp ce acelea mai mici pot fi alimentate chiar și manual. În general, cele mai simple modele produc maxim 10 și 15 kg de gheață (mai ales sub forma de cuburi) pe zi.

Avantajele de a avea o mașină de gheață comandată de la TC Romania Crown Cool în unitatea ta HoReCa

Economie de resurse

Cele mai citite articole

Mașinile de gheață profesionale au un consum redus de apă și energie în funcționare și, în plus, sunt concepute pentru a avea o durată lungă de viață fără reparații capitale.

Așadar, chiar dacă folosești o astfel de dotare profesională în fiecare zi, aceasta nu va da rateuri, nu va fi nevoie să schimbi aparatul de produs gheață după o perioadă relativ scurtă. Doar cu o întreținere periodică minimală este posibil să ai o mașină pentru gheață care să fie funcțională în parametri optimi ani de-a rândul.

Ușurință în utilizare

Este foarte important pentru orice local care are nevoie de gheață zilnic să își procure o mașină de făcut gheață. În acest mod se poate scăpa și de corvoada de a fi nevoie să fie cumpărată de la firmele specializate. De îndată ce instalezi un echipament profesional de produs gheață, aceasta va începe producția automat, fără a fi nevoie de supraveghere continuă, iar economiile din bugetul firmei se vor vedea rapid.

Aparatele pot fabrica mai multe tipuri de gheață (în funcție de modelul echipamentului)

Îți poți imagina că poți alege diferite formate de gheață ori de câte ori vrei? Indiferent dacă este vorba de cuburi sau granule, vei folosi formatul de gheață care se potrivește cel mai bine utilizării tale de la un moment dat, dacă alegi o mașină modernă de produs gheață. De obicei, o mașină de gheață profesională oferă posibilitatea de a fabrica gheață în format cuburi, granule și/sau fulgi.

Fie că este vorba de gheață pentru băuturi, pentru răcirea și/sau conservarea alimentelor sau pentru orice alt scop, alegerea formei de gheață este un punct care poate face diferența în domeniul comercial. 

Intră acum pe tcromania.com pentru a-ți alege de acolo echipamentul de fabricat gheață de care ai nevoie pentru afacerea ta HoReCa!

Cele mai citite articole

CATEGORIES
Share This