Cum sa alegi cele mai bune veioze dormitor

Cum sa alegi cele mai bune veioze dormitor

Eglo Romania ofera o gama variata de produse din domeniul corpurilor de iluminat, printre care si veiozele pentru dormitor. Aceste corpuri de iluminat sunt foarte importante pentru un dormitor confortabil si asigura atat lumina de veghe cat si lumina ambientala sau lumina de lucru.

Cele mai bune veioze dormitor se aleg tinand cont atat de designul camerei in care vor fi puse, cat si de modul de utilizare sau de ceea ce trebuie sa ofere intr-un dormitor.

Veioze dormitor pentru citit

Veiozele pentru citit trebuie sa fie amplasate mai sus de nivelul capului sau la nivelul capului persoanei intinse in pat. De cele mai multe ori se gasesc sub forma de corpuri de iluminat care se aseaza pe noptiere sau veioze si lampadare de podea cu picior lung. Aceste corpuri de iluminat sunt solutia optima pentru cei care seara citesc, butoneaza telefoanele si tabletele pentru ca vor furniza o lumina care bate direct in obiectul ce trebuie vizualizat.

Eglo Romania ofera si veioze cu rol de corativ

Aceste veioze nu doar ca vor oferi lumina atunci cand este nevoie de ea, insa se vor transforma intr-o piesa de efect in camera, acesta fiind de altfel si motivul pentru care genul acesta de veioze sunt atat de cautate. In camerele in care sunt utilizate elementele decorative care sa genereze un anumit design sau care sa dea o nota speciala unui stil de amenajari interioare, veiozele trebuie sa respecte tema.

Veioze pe post de lumini de veghe

In special in dormitorul copilului, dar si in alte incaperi importante din casa veiozele joaca un rol foarte important. Copiii au nevoie de o lumina care sa ii ajute sa doarma linistiti si astfel sunt gasite cele mai interesante veioze. Acestea ofera o lumina slaba, care sa nu perturbe somnul persoanei din camera si functioneaza cel mai bine atunci cand persoana se trezeste, are nevoie sa coboare dupa un pahar cu apa sau trebuie sa mearga la baie.

Veioze cu senzori

Veiozele cu senzori sunt de asemenea foarte interesante. Ele se aprind de obicei atunci cand li se spune sau cand utilizatorul bate din palme si respectiv cand atinge abajurul veiozei. Acestea sunt corpuri de iluminat inteligente si cele care atrag cel mai mult atentia sunt veiozele care folosesc becuri inteligente si care reactioneaza la vocea persoanei. Tot din aceasta categorie fac parte si veiozele care isi schimba culoarea. Becurile cu led speciale utilizate in aceste veioze au un spectru cromatic in care isi pot schimba culoarea conform comenzilor primite.

Oferta mare de veioze din magazinul Eglo Romania face ca fiecare persoana sa poata gasi cele mai bune si mai interesante veioze pe rafturile magazinului online, la preturi avantajoase.

Cele mai citite articole

Cele mai citite articole

CATEGORIES
Share This