Coloane de bere ieftine și bune, de la un distribuitor cunoscut

Coloane de bere ieftine și bune, de la un distribuitor cunoscut

Coloanele de bere sunt special concepute pentru dozarea corectă a băuturii la punctul de vânzare. Poți cumpăra cu ușurință coloane de bere de la TC Romania Crown Cool. Gama largă de coloane de bere din portofoliul lor de echipamente tehnologice pentru cafenele, baruri și restaurante îți va permite să alegi exact acele coloane de bere ale căror performanțe funcționale și estetice se potrivesc cel mai bine cerințelor firmei tale. 

Dispozitivele pentru distribuirea berii sunt fabricate din: 

  • metal;
  • ceramică;
  • plastic;
  • lemn. 

Cele mai populare sunt coloanele (turnurile) din oțel inoxidabil pentru bere. Sunt practice, perfect funcționale vreme îndelungată, ușor de instalat și întreținut, au un design atractiv, o rezistență ridicată la uzură și pot rezista la sarcini mecanice semnificative, chiar dacă sunt utilizate intensiv.

Distribuitoarele de bere oferite de TC Romania Crown Cool asigură umplerea rapidă, fără rateuri, a tuturor băuturilor spumante. Avantajul turnurilor complexe este sistemul de recirculare, datorită căruia băutura distribuită este servită întotdeauna răcită la temperatura optimă. 

Magazinul online tcromania.com are în această perioadă coloane de bere la prețuri mici. Toate produsele prezentate sunt acoperite de o garanție de 24 de luni și un service de calitate, care va asigura clienții împotriva oricăror surprize neplăcute pe parcursul folosirii acestor echipamente HoReCa. 

Coloana de bere: Cum o alegi și o folosești 

Dacă vrei să îți deschizi sau ți-ai deschis deja o berărie sau un punct de vânzare pentru băuturi ce trebuie dozate ai nevoie și de echipamentul necesar. Turnul de bere (numit și distribuitor de bere) este, fără îndoială, primul de pe listă. 

Ca aspect, coloana de bere este un echipament HoReCa relativ înalt, alungit, de multe ori în formă de T (mai ales acelea din inox), cu robinete de diverse forme și culori. Este folosit atât în ​​baruri și restaurante, cât și în berării propriu-zise, pentru a distribui o băutură spumoasă de calitate, perfect dozată. 

Cele mai citite articole

Principalul beneficiu oferit de un astfel de turn pentru dozaj se referă la faptul că este convenabil să se toarne berea în pahare sau halbe întotdeauna rece, datorită tehnologiei încorporate. 

Ce ar fi bine să cauți, atunci când alegi o coloană (turn) de bere? 

Privit din exterior, turnul de bere are o formă alungită, cu robinete fixate în partea de sus. Carcasa trebuie să fie durabilă, motiv pentru care modelele din oțel inoxidabil sunt cele mai populare în zilele noastre, mai ales pentru unitățile care sunt amenajate într-un stil modern. 

Coloanele de bere metalice au mai multe avantaje comparativ, spre exemplu, de acelea ce prezintă niște corpuri ceramice. Au o durabilitate mai mare și versatilitate sporită, deoarece au o carcasă de oțel extrem de rezistentă. Pot fi utilizate atât în ​​interior, cât și pentru comercializarea berii pe stradă. În plus, nu trebuie să îți faci griji cu privire la siguranța unui astfel de echipament cu o carcasă metalică, atunci când îl transporți într-un loc sau altul (în unitate sau în exteriorul acesteia). 

Alte puncte importante la care trebuie să se acorde atenție, când alegi o coloană de bere: 

  • Baza acestui echipament HoReCa trebuie să fie foarte stabilă, astfel încât turnul să nu se prăbușească brusc în timpul utilizării.
  • Supapa trebuie să se potrivească perfect corpului, astfel încât să nu existe scurgeri și, de asemenea, să nu aibă jocuri neplăcute.
  • Materialul robineților trebuie să fie prioritar alama sau oțelul inoxidabil, deoarece se crede că, în contact cu alte materiale, de exemplu dacă este vorba de cupru, berea poate dobândi un gust destul de ciudat, chiar neplăcut.
  • Turnul de bere este doar o parte a sistemului general de umplere, care mai include și răcitoare, butelii de CO2 și alte echipamente specifice. Atenție și la acestea, când le alegi! 

Funcționalism + estetică = o atmosferă unică în unitatea ta 

Turnul de bere este un echipament HoReCa necesar, nu numai pentru distribuirea convenabilă a băuturii, ci și pentru că este un element important în designul interiorului. Tocmai de aceea, atunci când se alege din sortimentul de coloane de bere un astfel de produs profesional, reprezentanții multor unități acordă o atenție deosebită și aspectului lor: ce mărime, culori și formă au. 

În acest sens, un turn de bere din oțel inoxidabil cu o suprafață lustruită îți poate decora perfect interiorul, deoarece se potrivește în multe proiecte de amenajări interioare de baruri și restaurante. 

Condensul va apărea uneori pe suprafața unei coloane metalice de bere, este adevărat. Dar acest lucru poate fi transformat într-un plus, nu trebuie privit nicidecum precum un minus, pentru că arată prospețimea băuturii. Nu uita: alege să vinzi nu numai bere, ci și senzații clienților! Iar broboanele reci care apar pe suprafața strălucitoare de inox vor oferi consumatorilor preambul pentru bucuria viitoare a savurării băuturii preferate, mai ales într-o zi caldă de vară.

După cum vezi, alegerea unei coloane de bere nu este chiar atât de dificilă pe cât ți-ai putea imagina la început. Ei bine, dacă mai ai întrebări despre aceste echipamente HoReCa, echipa TC Romania Crown Cool te așteaptă să îți răspundă competent la ele!

Cele mai citite articole

CATEGORIES
Share This