Cum alegi cea mai bună firmă de servicii funerare?

Cum alegi cea mai bună firmă de servicii funerare?

Pentru mulți dintre noi, moartea unei persoane dragi este unul dintre cele mai dificile evenimente de viață cu care ne confruntăm.

Oamenii selectează adesea o firmă de servicii funerare sau un cimitir, deoarece este aproape de casă, a servit familia în trecut sau a fost recomandată de cineva în care au încredere.

Este important să alegeți una care să răspundă nevoilor și dorințelor dvs. individuale. Luați în considerare aceste 10 caracteristici ale unei case funerare bune în timp ce alegeți un partener pentru nevoile dvs. de planificare funerară.

În special atunci când alegeți o casă de pompe funebre, găsiți o unitate care posedă o bună reputație, astfel încât să puteți avea încredere în îngrijirea și serviciile pe care le veți primi. Cereți-le prietenilor dvs. recomandări sau citiți recenzii online ale caselor de pompe funebre din zona dvs.

Cât costă o înmormântare?

Multă lume se întreabă cât costă o înmormântare, iar răspunsul acestei întrebări este simplu: preţul unei înmormântări se stabileşte în funcţie de preferinţele celor care solicită serviciile funerare.

Cele mai citite articole

Solicitați o listă detaliată care să includă toate cheltuielile, fără a rămâne nimic. Acest lucru vă va ajuta să determinați ce este mai bun pentru bugetul dvs. – fără surprize! Și nu uitați, primiți pentru ce plătiți. Cel mai ieftin nu este întotdeauna cel mai bun în fiecare caz.

Pe scurt, căutați o firmă de servicii funerare care să țină cont de nevoile și bugetul dvs. Este transparentă cu privire la costurile serviciilor funerare? Prețul pachetului este clar? V-au oferit o listă generală de prețuri și v-au ajutat să planificați un serviciu în limita bugetului dvs.?

Ce conține un pachet de servicii funerare?

Pachetul funerar standard pentru înmormântare include:

  •   un sicriu echipat complet
  •   serviciile medicului care constată decesul şi eliberează certificatul constatator;
  •   serviciile persoanei care îmbălsămează decedatul;
  •   transportul decedatului de la domiciliu;
  •   toaletarea, îmbălsămarea şi aşezarea în sicriu a decedatului;
  •   transportul decedatului la capelă, biserică şi cimitir;
  •   toate cele necesare pentru slujba de înmormântare: prosoape mari şi mici, lumânări, batiste şi bănuţi, pachete, colivă, vin şi ulei, colaci de înmormântare, pahare şi linguriţe pentru colivă, doliu de uşă şi de piept, icoană şi lumânare toiag, candele, o coroană naturală din garoafe.

Pentru pensionari sunt pachete complete de servicii pentru care, în baza decontarii cu Casa Națională de Pensii, se restituie bani din ajutorul de inmormantare.

Ajutorul de înmormântare acordat de stat este o sumă de bani substanțială cu care familia celui decedat poate acoperi o bună parte sau chiar tot ce înseamnă servicii funerare. 

În funcție de sicriul ales, precum și de pachetul de servicii pentru care se optează, o agenție de pompe funebre se poate ocupa în totalitate de înmormântare sau incinerare și într-unele cazuri chiar să restituie o parte din banii de ajutor, beneficiarului.

Cele mai citite articole

CATEGORIES
Share This