Cele mai importante informații despre închirierea spațiilor de birouri

Cele mai importante informații despre închirierea spațiilor de birouri

Închirierea unor spații pentru birouri în calitate de antreprenor nu implică doar identificarea unei locații care să corespundă dorințelor și nevoilor personale, ci și contractul de închiriere trebui să fie unul avantajos. Pentru a nu avea nicio îndoială sau rezervă la semnarea unui contract de închiriere, este important să fie verificate în prealabil anumite aspecte.

Diferențele în prețurile de închiriere ale spațiilor pentru birouri

Este adesea dificil să se compare diferitele prețuri de închiriere ale spațiilor pentru birouri. Un proprietar comunică un preț de închiriere all-in, în timp ce altul indică chiria în m2 pe an. Prin urmare, este importantă o imagine de ansamblu bună a ceea ce este inclus în chirie și care tip de preț oferă cele mai multe beneficii. Pentru birouri de închiriat Dorobanți chiariașul va plăti mai mult decât pentru burouri la marginea capitalei.

Există mai multe moduri de a calcula prețul:

1. Un preț de închiriere all-in

Când un proprietar stabilește un preț de închiriere all-in pentru spații de birouri, se plătește o sumă fixă ​​pe lună. Adică nu există riscul apariției unor surprize neplăcute în fiecare lună. Utilitățile (gaz, apă și electricitate) sunt incluse într-un astfel de preț. Serviciile de telefonie și internetul sunt adesea incluse în prețul de închiriere, ceea ce permite utilizarea gratuită a serviciilor de recepție, a zonelor generale și a birourilor flexibile.

Cele mai citite articole

De obicei, este stabilită o sumă fixă ​​pe lună pentru servicii suplimentare. Serviciile suplimentare incluse sunt, de exemplu: cafea și ceai, curățarea spațiului de birou, imprimare și scanare, parcare, mobilier și numărul de ore folosite în mod liber în sălile de ședințe.

2. Un preț de închiriere pe m2 pe an

Un preț de închiriere pe m2 pe an se mai numește „chirie de bază”. Cu chiria de bază, se plătește o anumită sumă pe m2 pe an și, de asemenea, o anumită sumă pentru costurile serviciilor. Acest format de prețuri este oferit în principal pentru spațiile de birouri cu suprafețe mari, cum ar fi 100 m2 sau mai mult.

Închirierea unui birou cu plata pe pe m2 pe an poate părea o variantă mai bună, dar, în calitate de companie, este nevoie de multiple investiții în spațiile închiriate, deoarece spațiile de birouri nu sunt gata de utilizare imediat în multe situații. Prin urmare, acest tip de prețuri este ideal pentru companiile care ar dori să își exprime propria identitate corporativă. Este mai puțin ideal pentru companiile care caută o soluție flexibilă de închiriere. Spațiile de birouri cu un preț de închiriere pe m2 pe an oferă de obicei un contract de închiriere de cel puțin 12 luni.

De asemenea, există, de obicei, o taxă pentru servicii în plus față de prețul de închiriere a spațiilor de birouri. Chiria de bază înseamnă, de obicei, că se plătește un preț fix pe lună fără servicii suplimentare.

Nevoia de a închiria un spațiu necesar pentru desfășurarea activităților la Birouri de închiriat Cluj este tot mai des întâlnită astăzi. Una dintre soluțiile potrivite pentru cei care vor să își desfășoare activitatea profesională în capitală este reprezentată de închirierea unui birou în Dorobanți, soluție care vine la pachet cu o serie de avantaje în fruntea cărora stă respectarea nevoilor pe care le are clientul și mulțumirea acestuia prin serviciile oferite.

Cele mai citite articole

CATEGORIES
Share This