Cum să alegi cele mai bune accesorii pentru baie? Ghid practic

Cum să alegi cele mai bune accesorii pentru baie? Ghid practic

Cum să alegi cele mai bune accesorii pentru baie? Ghid practic

Amenajarea băii este unul dintre cele mai complexe și cele mai importante procese pentru definirea confortului în orice locuință. Fie că o modernizezi, fie că o decorezi de la zero, e esențial să acorzi atenție și micilor detalii. 

Gama de accesorii baie de cea mai buna calitate completează amenajarea, deci nu doar obiectele sanitare mari (cada, toaleta, chiuveta) îți necesită focusul. Iată câteva sfaturi pe care ți le oferă specialiștii în design interior, de care merită să ții cont dacă îți dorești un plus de confort pentru întreaga ta familie. 

 

Fă un plan înainte de a începe cumpărăturile – alege accesorii baie perfecte

Există o regulă esențială în domeniul amenajărilor: totul începe de la măsurători și calcule. Înainte să începi, efectiv, procesul de amenajare, notează-ți pe o foaie de hârtie: numărul de persoane care folosește baia, suprafața încaperii, obiectele must-have pentru membrii familiei, preferințele cromatice. Ulterior, specialiștii recomandă să faci o schiță pe care să bifezi locul unde vei așeza obiectele sanitare, astfel încât să fie posibilă implementarea lor, să îți ofere suficient spațiu de circulație și să își poată deservi scopul. 

 

Nu neglija aspectul practic din rațiuni de ordin estetic

Rafurile și etajerele sunt obiectele din baie asupra cărora se acordă cea mai mică importanță, deși rolul lor practic este indispensabil. Este extrem de inconfortabil să îți depozitezi produsele de igienă pe marginea căzii sau pe podea (dacă ai cabină de duș), dacă etajerele și rafturile lipsesc din amenajarea băii. Dacă vei avea o perspectivă globală din start asupra amenajării, spun specialiștii în design interior,  îți va fi ușor să menții și partea estetică, și rolul funcțional al băii, creând un echilibru care să îți asigure confortul.

 

Atenție la finisaje și la calitatea materialelor din care sunt concepute accesoriile sanitare

Gama de produse sanitare Grohe este recunoscută pentru cele mai bune finisaje din lume. Procesul de placare a fost îmbunătățit timp de 75 de ani, pentru ca astăzi să se poată bucura de acest titlu. Procesul de placare se face cu aburi, ceea ce asigură creșterea durității cu până la de trei ori mai mult. Finisajele dure au și o rezistență sporită la zgârieturi: Grohe demonstrează că produsele pe care le comercializează sunt de 10 ori mai rezistente la zgârieturi decât cele obișnuite. Așadar, de aici derivă și ușurința în curățare.

 

Baterii-Lux.ro: magazinul care îți aduce – la distanță de un click – cele mai bune baterii baie și accesorii

Dacă vrei să îți amenajezi baia ca un specialist în design interior, alege produsele premium, de calitate superioară, pe care le găsești la Baterii-Lux.ro. Acest magazin vine în întâmpinarea ta cu o ofertă vastă: accesorii și baterii baie chiar aici, din gama Grohe, de o calitate ireproșabilă. Toate produsele sunt originale, poți beneficia de metode flexibile de plată, de garanție și de o experiență facilă de achiziție. 

La Baterii-Lux.ro găsești soluții complete pentru baie: de la obiectele sanitare mari, la cele mai mici care îți asigură confortul. Produsele comandate online ajung în timp util, iar cele grele sunt livrate până în fața blocului/a casei, ceea ce te scutește de drumurile în magazinele fizice și te ajută să câștigi mult timp. Absolut toate produsele de la Baterii-Lux.ro beneficiază de opțiunea „Deschidere colet”, deci nu există niciun risc să primești obiectele sanitare distruse în urma transportului. Cu Baterii-Lux.ro economisești timpul eficient!

CATEGORIES
Share This