Care este statutul unui model care face videochat?

Care este statutul unui model care face videochat?

Pentru multi care nu au tangenta cu domeniul de activitate care se desfasoara in cadrul unui studio de videchat parerile sunt din start preconcepute. Astfel, in pofida absentei unor  informatii concrete pe care sa-si sustina teoria, aceasta este aproape la unison, aceeasi, respectiv cei care lucreaza in acest domeniu ar fi la mana celor care ii angajeaza, in baza unor intelegeri obscure, care ii transforma intr-un fel de sclavi, intr-o acceptiune mai moderna.

Lucrurile nu stau astfel atunci cand vine vorba despre un studio de videochat care functioneaza perfect legal, sunt respectate toate normele in vigoare, iar cei care activeaza aici au de la inceput un contract de munca sigur, asemenea profesiilor mai obisnuite. Iar statutul persoanelor care decid sa lucreze in acest domeniu este cel de artist – interpret, asa cum va fi trecut in contractul de munca stabilit.

De asemenea, la fel ca in cazurile altor joburi, de la inceput este stabilit un program de lucru, angajatii au aceleasi drepturi si obligatii, beneficiaza de concediu de odihna, de asigurare medicala. Printre avantaje, pe langa castigurile excelente pe care le pot avea lucrand in aceasta bransa, se numara primirea de bonusuri, comisioane, cazare videochat gratuita, pauze relaxante in programul de lucru constand in sedinte de masaj sau antrenamente la sala de fitness, asistenta tehnica asigurata pe toata perioada activitatii.

Cele mai citite articole

Tot la capitolul avantaje in situatia de angajari videochat sunt si cele care presupun instruirea periodica a modelelor, atat in ceea ce priveste imbunatatirea constanta a abilitatilor de comunicare,  arta seductiei prin conversatii incitante, posibilitatea de a deveni protagoniste ale unor portofolii foto profesioniste, precum si cea de a obtine ce e mai bun din propria imagine, cu ajutorul unor cursuri de infrumusetare.

De toate aceste avantaje vor putea beneficia acele aspirante care vor convinge reprezentantii studioului de videochat prin seriozitate, punctualitate, respectarea cerintelor din contract, dorinta constanta de a se instrui si de a se perfectiona, o prezenta placuta si atractiva, completata de vorbirea impecabila a limbii romane, de capacitatea de a purta cu naturalete conversatii in  limba engleza, usurinta de a aborda clientii intr-o maniera care sa-i atraga si sa-i cucereasca.

Odata angajate, modelele de videochat vor beneficia de confidentialitate deplina, identitate protejata, vor activa sub un pseudonim, iar activitatea si imaginea lor se vor regasi doar pe site-urile de streaming online, fara riscul de a aparea pe site-urile de socializare.

Cele mai citite articole

CATEGORIES
Share This