Cateva intrebari la care sa va ganditi atunci cand alegeti servicii funerare?

Cateva intrebari la care sa va ganditi atunci cand alegeti servicii funerare?

Chiar daca te afli in mijlocul pierderii unei persoane dragi, trebuie sa fii atent si atent ori de cate ori ai de-a face cu serviciile funerare. Mai ales daca bugetul dvs. este foarte limitat, este foarte important sa nu angajati prima firma care ofera servicii funerare pe care o gasiti. Pentru ca la fel ca atunci cand faceti cumparaturi pentru  produsele dvs. obisnuite, alegerea serviciilor care se ocupa de planificarea inmormantarii nu trebuie facuta niciodata in graba.

Primul lucru pe care trebuie sa-l faci este sa ceri asistenta sau indrumarea unui membru de familie sau a unui prieten. El sau ea va actiona in calitate de consiliu de sondare, pentru a va oferi parerea si sfaturile sale cu privire la orice tranzactii de servicii funerare in care ati putea dori sa faceti. Aceasta va va ajuta sa va asigurati ca luati deciziile corecte pentru serviciile persoanei voastre iubitoare.

Atunci cand cautati cele mai bune servicii funerare, trebuie sa va puneti urmatoarele intrebari pentru a va ghida cu deciziile dvs.

  1. In afara de serviciile de inmormantare, ce alte optiuni avem?

Daca persoana iubita a cerut in mod special sa fie cremata, atunci urmati cererea sa catre scrisoare. Intrebati un director de inmormantare daca ofera servicii de cremare, cum se ocupa de ea si de optiunile dvs. de urne sau de orice vas unde vor fi depozitate cenusa mai tarziu.

  1. Cat sunt serviciile dvs.?

Cereti o lista de preturi pentru toate serviciile lor, dar mai exact pentru serviciile pe care le-ati dori dvs. Acestea ar trebui sa va poata oferi lista de preturi, indiferent daca intrebati prin email sau sunati la sediu.

Cele mai citite articole

Dar, pe cat posibil, incercati sa obtineti o oferta scrisa sau o lista de preturi, astfel incat sa puteti trece cu usurinta peste ea oricand planificati serviciile.

  1. Exista costuri ascunse sau costuri viitoare de care ar trebui sa fiu la curent?

Din nou, daca bugetul dvs. este foarte limitat, trebuie sa fiti intotdeauna in siguranta pentru orice alte cheltuieli care pot aparea. Uneori, cei care se ocupa de inmormantare s-ar putea sa nu poata detalia toate costurile pe care le-ati suporta, intentionat sau din greseala sincera. Prin urmare, cel mai bine este sa le cereti in avans toate informatiile, astfel incat sa nu mai existe surprize in viitor.

  1. Firma mica la inceput de drum sau o firma care este pe piata de mult timp?

Unii prefera sa-si aleaga imediat firma care se ocupa, pentru ca este mai aproape de ei si nu fac multe drumuri, dar totodata puteti sa intrebati sa stiti daca aveti de a face cu o firma care are experiente in spate sau daca este la inceput. Recomandarea este ca sa folositi o firma locala care are cativa ani de activitate, puteti cauta pe internet servicii funerare in sector 1 si acolo sortati cateva companii dupa review-uri.

  1. Oferiti asistenta financiara?

Persoanele care se ocupa de inmormantare ar putea oferi o asistenta financiara, altfel ar trebui sa va poata ajuta sa ajungeti la persoane sau organizatii potrivite pentru a organiza inmormantarea daca are un regim special.

  1. Cati ani ati fost in afaceri?

Longevitatea afacerii este adesea un semn al calitatii serviciilor lor. Daca credeti in acest aspect, nu ezitati sa solicitati anii de serviciu pe care ii au deja pe piata, ca sa stiti ca totul o sa fie sub control si nu apar surprize.

  1. Ma puteti ajuta sa gasesc serviciile funerare potrivite pentru bugetul meu?

Cere si ti se va da. Cei care se ocupa de inmormantare pot ajuta la adaptarea serviciilor lor la orice buget rezonabil pe care l-ai putea avea. La urma urmei, sunteti inca un client si daca sunteti multumit, puteti ajuta la raspandirea cuvantului despre serviciile lor bune si profesionale.

Cele mai citite articole

CATEGORIES
Share This