Ce trebuie sa stii despre microfoane spion in 2020

Ce trebuie sa stii despre microfoane spion in 2020

Ce trebuie sa stii despre microfoane spion in 2020

Daca simtiti ca trebuie sa inregistrati conversatiile telefonice din orice motiv (apeluri amenintatoare sau pur si simplu sa pastrati conversatii telefonice) sau sa inregistrati o conversatie intr-o camera, exista multe dispozitive diferite de ascultare de tip spionaj pe care le puteti utiliza. Retineti ca unele tari necesita informarea tuturor partilor inainte de inregistrarea conversatiilor si este posibil sa nu fie admise in instanta fara consimtamantul lor.

Sau poate sunteti ingrijorat de oamenii care asculta apelurile sau conversatiile voastre sensibile. Exista multe optiuni si cu privire la detectoarele de dispozitive de ascultare wireless.

Microfoanele spion au mai multe forme, dimensiuni si deghizari. Piata microfoanelor spion a crescut dramatic in ultimul deceniu, deoarece din ce in ce mai multi oameni sunt preocupati de protejarea caselor / afacerilor / familiei lor si pentru ca devin mai ieftine si mai usor disponibile. in functie de nevoile dvs., preturile pot varia de la 100 lei pana la 5000 lei sau chiar mai mari, iar dimensiunile variaza de la ceva mic pana la niste microfoane parabolice pe care le poti tine in mana.

Iata cateva tipuri pe care poate doriti sa le luati in considerare:

Recorder pentru pixuri activat prin voce:

In mod obisnuit, cu o baterie de 8-10 ore, un stilou vocal poate face mult mai mult decat sa scrie pe hartie! Acest stilou are mai multe utilizari decat spionajul, insa face un instrument perfect si discret atunci cand trebuie sa inregistrati conversatii fara ca cealalta persoana sa stie.

Microfoane spion sub forma de pistol:

Acest instrument de investigare si supraveghere audio puternic incorporeaza o forma parabolica cu diametru mare, combinata cu circuite audio avansate. Aceste microfoane spion sunt de fapt doua microfoane intr-unul singur. Un element de microfon de mare putere este orientat in fata pentru a capta sunete la care sunt „directionate”. Cel de-al doilea microfon „anuleaza” zgomotele care vin din parti, creand astfel efectul „gama extinsa”.

Microfoane parabolice monetate pe masini sau in diferite zone:

Microfoanele parabolice sunt instrumente de supraveghere audio si investigare puternice care incorporeaza o farfurie parabolica cu diametru mare montate pe masini sau in diferite zone, la fel si ele combina circuite audio avansate, pentru a imbunatati conversatiile care au loc distante foarte mari. O linie vizuala directa este necesara pentru ca acest microfon sa functioneze corect, dar poate fi folosit pentru a inregistra sau auzi conversatiile care au loc la 300 de metri distanta cu o claritate mare.

Amplificatoare de sunet pentru supraveghere audio:

Ear Surveillance Sound Enhancer va spori auzul cu putere suplimentara de 50 de decibeli, permitandu-va sa auziti conversatiile din apropiere cu o claritate mare.

CATEGORIES
Share This