Ce trebuie sa stii despre hoverboard?

Ce trebuie sa stii despre hoverboard?

Ce trebuie sa stii despre hoverboard?

Hoverboard-ul despre care s-a auzit pentru prima data in cartea numita Back to the Future de MK Joseph, este un tablou de levitatie care arata ca un skateboard. Este folosit ca mijloc de transport in fictiunea stiintifica si o arma adaugata in filmele cu supereroi.

Conceptia a fost utilizata pentru prima data de Marty McFly din filmul Back to the Future, o imagine portretizata de Michael J. Fox. O puteti vedea si in alte filme precum The Transformers si Fantastic Four: Rise of the Silver Surfer. In primul, personajul principal, Daniel Witwicky foloseste un hoverboard pentru a merge. In aceasta din urma, hoverboard-ul a fost folosit ca una dintre principalele caracteristici ale Silver Surfer. El parcurge pamantul si spatiul exterior folosindu-l si este rar vazut fara el.

Desi a inceput ca fictional, hoverboard-ul a devenit in prezent intr-o noua forma. In loc de un dispozitiv de levitare, hoverboard-ul este un mini Segway sau un scuter auto-echilibrat, cu exceptia faptului ca nu are ghidon.

Cum functioneaza un hoverboard?

Deci, cum functioneaza un hoverboard? Functioneaza prin senzori. Fara senzori, nu ar fi de niciun folos si ai fi putut cumpara doar un skateboard. Senzorii joaca un rol esential, deoarece fac ca placa sa se miste, sa se accelereze, sa se roteasca etc. Simteaza miscarile picioarelor pentru a sti daca merge sau nu la dreapta, face o intorsatura sau prinde sau incetineste. Exista tablouri hover de vanzare in tarile occidentale, dar le puteti cumpara si din magazine online precum Amazon. Hoverboard-ul nu este nou pe piata, dar ceea ce il face sa fie atragator pentru multe persoane este tehnologia inalta pe care o foloseste pentru a opera.

Oricine are un hoverboard se va bucura cu siguranta de avantajele sale si de felul de science-fiction / supererou. Cu toate acestea, nu poti doar sa intri intr-un magazin sau pe o platforma online si sa cumperi primul hoverboard pe care il vezi. Pentru a va ajuta sa decideti ce hoverboard sa cumparati si specificatiile dorite de la acesta, iata carteva lucruri pe care trebuie sa le luati in considerare pentru a gasi cel mai bun hoverboard de vanzare.

Tipul de Hoverboard

Exista doua tipuri de hoverboard – placa si AirWheel. Sunt asemanatoare in ceea ce priveste modul in care opereaza (cu utilizarea de senzori si presiune), dar diferiti in ceea ce priveste aspectul si felul de control pe care il exercitati. Propriu-zis, placa este similara cu un skateboard, dar care fuctioneaza pe orizontala. Are o roata pe fiecare parte si o balamala in centru, chiar intre locul in care iti asezi picioarele. Pentru a utiliza placa, tot ce trebuie sa faci este sa pasesti pe placutele sensibile la presiune.

Pot fi achizitionate de pe site-urile oficiale ale magazinelor online.

 

 

CATEGORIES
Share This