Vitrine pentru patiserie performante, pentru produse apetisante

Vitrine pentru patiserie performante, pentru produse apetisante

În paleta largă de echipamente profesionale oferite antreprenorilor HoReCa din întreaga țară de către TC Romania Crown Cool fac parte și vitrinele pentru patiserii.

Vitrinele de patiserie se includ în rândul dotărilor necesare în unitățile HoReCa pentru expunerea și conservarea pe timp limitat a produselor la rece. De obicei sunt disponibile modelele standard, dar la cerere ele pot avea și dimensiuni mai mici sau mai mari, particularizate (pe comandă) în funcție de necesitățile specifice.

 

Ce trebuie să ai în vedere când comanzi o vitrină de patiserie?

Cel mai important punct de luat în considerare, atunci când selectezi un producător de vitrine de patiserie ar fi notorietatea producătorului. Mai exact câte patiserii utilizează echipamentele provenind de la un anumit brand, de cât timp, dacă sunt mulțumiți de ele. Acestea sunt întrebările la care trebuie să aflați răspunsuri corecte cât mai detaliate anterior demersului de a comanda un model sau altul de astfel de dotări.

Al doilea punct îl reprezintă eficiența produselor. Vitrina de patiserie, precum se știe, este un echipament destinat să funcționeze continuu, nu intermitent, doar din când în când. În interiorul vitrinei pentru produsele de patiserie ar trebui să se mențină permanent o temperatură pozitivă scăzută, care să nu treacă de 10 grade Celsius.

Dacă se depășește această valoare, iar mai apoi motorul se răcește, ori pur și simplu nu răcește suficient preparatele, pot să apară mari probleme în menținerea calității preparatelor.

O vitrină care nu funcționează corect poate provoca pierderi mari pentru patiseria respectivă. Asigură-te că echipamentele utilizate de producător, pornind de la componentele vizibile și până la motor sunt de cea mai bună calitate. În acest fel, vitrina respectivă își va îndeplini cu brio rolul destinat de către producător.

Al treilea criteriu important pentru selectarea producătorilor de vitrine de patiserie este reprezentat de serviciile post-vânzare, mai ales asistența tehnică. Datorită naturii acestui echipament HoReCa, este inevitabil că mai are nevoie și de întreținere și reparații din când în când. De aceea este bine să existe profesioniști care să se ocupe de asta cu promptitudine.

Este important să fie folosite piese de schimb de aceeași calitate, atunci când trebuie înlocuite anumite părți deteriorate, pentru a nu perturba întreaga structură, echilibrul interior al vitrinei de patiserie. Un serviciu tehnic competent va face asta cu siguranță!

 

Cele mai citite articole

Pandemia Covid-19 schimbă obiceiurile de cumpărare

Coronavirusul reprezintă o mare provocare pentru unitățile HoReCa, inclusiv pentru patiserii. Accesul consumatorilor în magazinele fizice a fost drastic limitat.

Se depun eforturi pentru a reduce răspândirea virusului în rândul populației prin distanțarea socială, iar firmele trebuie să lucreze cu resurse limitate, adaptându-și procesele obișnuite de producție la cerințele din timpul pandemiei, inclusiv prin consolidarea criteriilor de igienă.

Menținerea unui mediu curat atât pentru clienți, cât și pentru personalului din unitatea HoReCa respectivă este acum prioritatea numărul unu. De aceea este important să acordăm o atenție sporită curățării suprafețelor și obiectelor care sunt atinse de diferite persoane.

În acest context, comerțul online a devenit soluția ideală pentru mulți utilizatori.

Dar chiar și în aceste condiții, echipamentele reci din laboratoarele de patiserie sunt foarte importante. Fie și doar pentru păstrarea până la livrare a respectivelor preparate comandate de clienți pe internet.

Ce spui, de exemplu, de această  vitrină frigorifică pentru patiserie RTW 100L de la TC Romania Crown Cool?

Este vorba despre un model de vitrină frigorifică de banc pentru patiserie cu 4 laterale din sticlă dublă, geam frontal curbat și iluminare interioară. Prezintă un termostat mecanic, rafturi ajustabile, răcire ventilată și dezgheţare automată. Acest echipament HoReCa premium este acum disponibil doritorilor și pe platforma online www.e-licitatie.ro.

La TC Romania Crown Cool găsești nu doar echipamente HoReCa calitative pentru unitatea de patiserie pe care o deții, dar și dotări speciale de igienizare (dozatoare pentru dezinfectanți, purificatoare de aer pentru incinte etc). Comandă-le acum!

 

 

Cele mai citite articole

CATEGORIES
Share This