Cele mai bune dotări HoReCa sunt cele potrivite pentru afacerea ta!

Cele mai bune dotări HoReCa sunt cele potrivite pentru afacerea ta!

Ai aflat de Promoția Alegerea optimă a celor de la TC Romania Crown Cool?

Pentru persoanele curajoase care intenționează să-și deschidă propriul local HoReCa în 2022, cantitatea de echipamente necesară și reglementările legale aplicabile pot părea complicate. Și chiar sunt, acesta este adevărul!

Când planifici o asemenea afacere riscantă de tip HoReCa, precum ar fi de exemplu un restaurant, acesta ar trebui aranjat în conformitate cu regulile în vigoare. Trebuie să existe o selecție clară a dotărilor în funcție de produsele ce urmează a fi gătite acolo. În plus, în afară de faptul că va exista o bucătărie principală, o să mai fie și alte spații tehnice, de genul: spălătorie, o cameră pentru ospătari, un vestiar etc.

Atenție de suprafața bucătăriei profesionale!

Spațiul disponibil într-o bucătărie de restaurant poate fi o provocare pentru mulți. Cum să amplasezi toate echipamentele necesare? Cum să combini suprafața cu organizarea și fluxul de lucru ideal? 

Cu cât spațiul este mai mic, cu atât provocarea este mai mare. Pentru că, dacă nu reușești să folosești locul disponibil în mod inteligent, acesta va împiedica, fără îndoială, deplasarea angajaților, precum și ritmul general al activității. În consecință, eficiența va avea de suferit foarte mult.

Există mai multe strategii pentru a face față spațiului limitat cum să cumpărați echipamente modulare sau multifuncționale pentru restaurant, deci poți face mai mult cu mai puțin.

Echipamentele principale dintr-o bucătărie de restaurant

Bucătăria profesională, precum se știe, reprezintă sufletul oricărui restaurant care se respectă, așa că facilitățile bune sunt foarte importante. Cu toate acestea, uneori niște echipamente simple nu sunt de ajuns, trebuie să cumperi alte accesorii destinate lor ulterior. 

Mai presus de toate, ceea ce trebuie apreciat când achiziționezi echipamentele de restaurant este calitatea acestuia. Produsele de calitate îți vor oferi sprijinul de care ai nevoie pentru a pregăti cele mai bune preparate. Calitatea cuprinde și echipamente care nu încetează să funcționeze pe neașteptate, ceea ce ar compromite teribil operațiunile din bucătărie și, în consecință, satisfacția clienților tăi.

Cel mai scump produs nu va avea neapărat calitatea la care te aștepți, adică extrem înaltă. De obicei este vorba de echipamente mult prea complexe pentru un local nou deschis. În schimb, secretul succesului în materie de dotări este să faci o cercetare atentă pentru a găsi un furnizor de încredere și cu experiență, care să ofere echipamente care să răspundă nevoilor tale. TC Romania Crown Cool este unul dintre ei!

Așadar, acordă o atenție deosebită furnizorului pe care decizi să-l alegi. S-ar putea să ajungi să descoperi echipamente noi sau economice, ideale pentru nevoile tale, dar despre care nici nu știai că există până de curând! 

La început, specialiștii spun că vei avea nevoie de un cuptor combi, o plită, un grill, echipamente frigorifice (dulap frigorific, ladă congelatoare etc.) și hote. În plus, o friteuză, un cuptor cu microunde, mixere și multe alte ustensile.

Fiecare bucătărie profesională trebuie să fie echipată cu niște blaturi de lucru de calitate. În plus, nu trebuie uitate nici dulapurile suspendate neutre, mesele, scaunele, rafturile diverse, cântarele, chiar și unul sau mai multe feliatoare. Sunt importante pentru că ele facilitează munca personalului.

Găsești cele mai bune dotări pe site-ul tcromania.com. Intră rapid să le analizezi și să comanzi ceea ce îți trebuie pentru localul tău!

Cele mai citite articole

Cele mai citite articole

CATEGORIES
Share This