Iti doresti o schimbare de look si nu stii unde sa mergi, la un barber shop sau o frizerie? Iata diferentele!

Iti doresti o schimbare de look si nu stii unde sa mergi, la un barber shop sau o frizerie? Iata diferentele!

Toti oamenii sunt preocupati de aspectul lor fizic, indiferent de sexul acestora, motiv pentru care serviciile de infrumusetare sunt tot mai cautate si reprezinta o afacere de viitor, o activitate de care oamenii au nevoie oricand. Desi femeile sunt vazute ca fiind cele care frecventeaza saloanele pentru infrumusetare, nici barbatii nu sunt straini de astfel de servicii. 

Daca saloanele de infrumusetare au luat locul coaforului in preferintele femeilor, frizeriile frecventate de barbati sunt inlocuite incet de barber shop, un loc in care barbatii merg nu numai sa se tunda, ci sa se bucure de o intreaga experienta de infrumusetare, special dedicata sexului puternic, dar si de momente de relaxare. 

Care sunt diferentele dintre un barber shop si o frizerie? 

Cu toate ca, in principiu, motivul pentru care barbatii merg intr-un astfel de loc este acelasi, pentru a-si tunde parul si barba, exista o serie de aspecte care fac diferenta dintre cele doua tipuri de servicii, iar acestea tin, in special, de experienta de care se pot bucura clientii aici. 

Cele mai citite articole

Intr-o frizerie lucreaza frizeri, al caror rol este de a tunde parul, conform dorintelor si cerintelor clientilor. In schimb, intr-un barber shop lucreaza stilisti care pot oferi si consiliere clientilor lor, pentru a-i ajuta sa faca cea mai potrivita alegere in ceea ce priveste tunsoarea si chiar syling-ul parului, astfel incat sa le puna in valoare toate atuurile. 

De asemenea, intr-un astfel de loc exista si specialisti in tunderea si aranjarea barbii, mai ales ca detinerea unui astfel de „accesoriu” a devenit un trend foarte apreciat in randul barbatilor, dar care necesita o atentie si o ingrijire speciala pentru a arata foarte bine. 

In plus, odata ce trec pragul unui barber shop, barbatii intra intr-o lume special dedicata lor, unde pot fi gasite si alte tipuri de servicii menite sa ii ajute sa isi mentina aspectul fizic placut, servicii precum cosmetica, manichiura si pedichiura. Toate acestea deoarece barbatul modern imbina cu succes activitatea profesionala si ingrijirea propriei persoane, facand fata tuturor provocarilor cotidiene cu barbatie.

Cele mai citite articole

CATEGORIES
Share This