Tot ce trebuie sa stii despre un telefon Samsung second hand

Tot ce trebuie sa stii despre un telefon Samsung second hand

Un Samsung second hand este asemeni unui Samsung nou insa mai accesibil ca pret si mai ecologic. Piata telefoanelor mobile second hand a reusit sa convinga din ce in ce mai multi utilizatori. Samsung este o marca populara in randul adeptilor Android. Se pot gasi o multime de modele la preturi mici, gamele Galaxy A, Galaxy J, Galaxy S si Galaxy Note sunt extrem de populare in randul utilizatorilor de telefoane mobile.

Achizitionarea unui Samsung second hand

Pentru utilizatori, Samsung este o marca care ofera: o functionare intuitiva, cele mai noi tehnologii si o baterie robusta. Pentru a-ti oferi un model fara sa depasesti bugetul, un telefon second hand este cea mai buna idee. Este vorba despre un telefon testat, nu foarte vechi, in stare foarte buna functionare.

Spre deosebire de un Samsung reconditionat, un Samsung second hand nu trece printr-o reparatie inainte de a ajunge in mainile unui utilizator. In majoritatea din cazuri, reparatiile efectuate pe un telefon reconditionat sunt artificiale. De altfel, sunt si incluse in pretul de vanzare final.

Modele de Samsung second-hand disponibile pe piata

Cele mai citite articole

Samsung este o marca care propune mai multe serii diferite. Modelele disponibile pe piata sunt drept urmare numeroase. Se pot cumpara telefoane Samsung second hand din serii diferite precum Galaxy S9, Galaxy S20 sau modele mai recente. Exista si alte modele de telefoane Samsung precum Galaxy A8, Galaxy S10 E sau Galaxy A5.

Avantajul este acela ca dispunem de o gama variate de modele de Samsung second-hand, fiecare isi poate gasi modelul care corespunde cel mai bine nevoilor si cerintelor sale.

Pareri despre telefoanele Samsung

In urma cu cativa ani, Samsung era lider incontestabil pe piata smartphone-urilor care functioneaza sub Android. In ziua de azi, in ciuda concurentei acerbe cu alte marci precum Huawei, Xiaomi, marca a reusit sa isi pastreze publicul. Durata de viata a unui telefon Samsung cu toate piesele de origine este de aproximativ trei ani. Simpla schimbare a bateriei poate prelungi considerabil durata de viata a telefonului Samsung.

Un telefon Samsung second hand este, drept urmare, o afacere buna, inseamna achizitionarea unui telefon in stare buna de functionare, la un pret excelent.

Cele mai citite articole

CATEGORIES
Share This