Cum să îți protejezi camerele de supraveghere împotriva pirateriei?

Cum să îți protejezi camerele de supraveghere împotriva pirateriei?

Ți-ai pus camere de supraveghere în interior sau în exteriorul casei tale? Există mai multe sfaturi pentru a îmbunătăți protecția camerelor de supraveghere împotriva pirateriei, precum și informații despre detectarea lor cu un detector camere. Iată câteva sfaturi:

Ai grijă de unde faci achiziția

Cumpără camerele de supraveghere numai de la un furnizor sau magazin de încredere. Nu lua o marcă de nimic de camere de supraveghere. Acestea pot fi detectate si foarte ușor cu un detector camere. În prezent există multe foarte ieftine. Aceasta este o idee proastă. Ia în considerare cumpărarea de camere foto de marcă. Desigur, sunt mai scumpe. Dar este eficient având în vedere subiectul care ne interesează aici …

Dacă ai camere de supraveghere instalate de un profesionist, nu ezita să le pui diverse întrebări, în special cu privire la protecția împotriva atacurilor cibernetice. Printre întrebările de pus, se poate întreba dacă datele sunt criptate, care este procesul de analiză a intensității parolei și să cunoască alte proprietăți ale rețelei, cum ar fi porturile deschise sau redirecționarea porturilor etc.

Protecție la standardele WPA2

Pentru a îmbunătăți securitatea (securitatea maximă nu se realizează niciodată), camerele IP conțin cel mai bine caracteristici de securitate de bază, cum ar fi criptarea SSL și criptarea WPA2. Acest lucru este valabil pentru camerele tale, dar și pentru toate produsele conectate de acasă.

Un bun indicator pentru limitarea atacurilor hackerilor împotriva camerelor de supraveghere este tipul de conexiune la internet pe care o au camerele. Într-adevăr, o cameră conectată printr-un cablu Ethernet (POE de exemplu), este o cameră mai dificil de piratat decât o cameră Wi-Fi.

Protejează-ți rețeaua de internet

Este important să limitezi numărul de persoane care au acces la rețeaua ta de internet. Dacă poți, încearcă să elimini aceste accesări după ce oamenii au plecat. În plus, modifică regulat parola internet box. Acest lucru necesită timp. Mai ales dacă ai mai multe dispozitive conectate la acesta. La fel, dacă dorești să accesezi camerele de supraveghere sau alte obiecte conectate din casa ta, evită să treci prin rețelele Wi-Fi publice. 

Ferește-te de parolele tale

Asigură-te că utilizezi parole puternice care sunt greu de ghicit sau înțeles de către hackeri. De exemplu, evită parolele precum „123456” sau numele câinelui tău. De fapt, cel mai bine este să folosești o combinație de simboluri, litere, cifre și toate majusculele din parole.

Concluzie privind piratarea camerelor de supraveghere

Camerele de supraveghere sunt o modalitate bună de a preveni spargerea. Dar spărgătorii de astăzi nu mai sunt marii băieți răi cu glugă neagră și bară. Acesta este principiul evoluției … Camerele de supraveghere prezintă, din păcate, riscuri de piraterie. Cu toate acestea, un sistem de supraveghere piratat este un sistem care nu te mai protejează, ci, dimpotrivă, îți va face rău.

CATEGORIES
Share This