Echipa in umbra

Echipa in umbra

Cu toate ca nici un fotoliu de ministru nu a fost asumat in cadrul Conferintei Nationale, din echipa de sustinatori ai programului de guvernare al pedelistilor au facut parte exact acele nume vehiculate in ultimele zile pentru diverse ministere. Vasile Blaga a aratat hotararea sa de a relua treburile la Interne de acolo unde le-a lasat pe data de 6 aprilie 2007.

„Fondatorul cotei unice de impozitare”, asa cum a fost anuntat Adriean Videanu, a prezentat un program substantial de masuri economice. Boc a promis ca ajunsi la guvernare „pedelistii” vor elimina pensiile parlamentarilor, vor reduce numarul alesilor de la 463 la 300 si se va trece la Parlament unicameral. Primarul de la Cluj nu a uitat nici de autostrada Transilvaniei despre care a promis ca va fi gata cu toti cei peste 250 de kilometri pe care ii insumeaza. Pedelistii au mai promis ca produsul intern brut pe locuitor in anul 2012 va ajunge la 62% la suta din media Uniunii Europene.

„Stiu cat de puternic poate fi pedelistul si ca poate muta si muntii din loc daca este motivat si daca isi doreste” – Emil Boc

CATEGORIES
Share This