Ghid Bitcoin – Cumpara în trei pași simpli

Ghid Bitcoin – Cumpara în trei pași simpli

Cautati un ghid de cumparare Bitcoin? Te intrebi de unde sa incepi? Oamenii au o multime de conceptii gresite despre bitcoin – prima moneda criptografica foarte cunoscuta si acceptata la nivel mondial.

Multi oameni cred, de exemplu, ca numai hackerii si persoanele care activeaza online il folosesc. Cu toate acestea, in bitcoin se accepta plata de regula cu magazinele mai mari, de la eMag pana la procesatorul de plati MobilPay.

De ce atat de popular bitcoinul?

Ei bine, bitcoin are o multime de beneficii fata de alte monede. De exemplu, puteti trimite bitcoini catre cineva ca plata, fara a fi nevoie sa parcurgeti intermediarul bancii (si sa va loviti cu taxe suplimentare). De asemenea, este mult mai rapid decat trimiterea de bani prin transfer bancar sau transfer. Puteti trimite bitcoini cuiva si puteti sa le primiti chiar in cateva secunde.

Cu toate acestea, nu este de mirare ca multe persoane incearca acum sa cumpere bitcoin pentru prima data. Cu toate acestea, nu este la fel de usor ca sa te duci la banca ta si sa retragi bitcoini – sau sa mergi la un magazin si sa schimbi cu ceva bani in cateva monezi bitcoin.

Sistemul functioneaza putin diferit de atat. Acest ghid de cumparare Bitcoin va trece peste cateva lucruri pe care trebuie sa le stiti inainte de a cumpara – asa ca cumpara si vinde bitcoin in siguranta totala.

In primul rand, desi pretul ar putea depasi 7000 euro pentru o singura moneda, nu trebuie sa cumparati un bitcoin intreg. Majoritatea locurilor va vor permite sa cumparati portiuni de bitcoin pentru cat mai putin de 20 euro. Asadar, puteti porni de mici si plecati de acolo, deoarece va simtiti mai confortabil cu modul in care functioneaza lucrurile.

Cele mai citite articole

In al doilea rand, acest articol este destinat numai in scopuri generale si nu trebuie luat ca aviz financiar. Bitcoin poate fi riscant si inainte de a face orice achizitie, ar trebui sa va consultati cu consilierul dvs. financiar pentru a vedea daca este potrivit pentru dvs.

Pasul 1. Obtine un portofel virtual 

Primul lucru de facut inainte de a va cumpara monedele este sa obtineti un portofel virtual care să va stocheze monedele. Acest portofel este un sir de text pe care oamenii il pot utiliza pentru a va trimite bitcoini

Pasul 2. Decide unde să cumperi la cel mai bun pret

Există mai multe tipuri de locuri de cumpărat și fiecare este un pic diferit. Există vânzători online care vă vor vinde bitcoini direct în numerar (prin IBAN sau card de credit).

Pasul 3. Imediat dupa ce cumperi Bitcoini, muta-i in portofel

După ce ați găsit un loc unde să cumpărați, pregătiți-vă fondurile (adică sa puteți trimite un transfer bancar sau folosiți un card Visa pentru a vă finanța contul). Apoi, așteptați un preț bun. (Prețurile Bitcoin variază întotdeauna 24 de ore, 7 zile pe săptămână). Apoi plasați comanda când sunteți gata.

Cele mai citite articole

CATEGORIES
Share This