Tigăi basculante de calitate, pentru unități HoReCa medii și mari

Tigăi basculante de calitate, pentru unități HoReCa medii și mari

Tigăi basculante de calitate, pentru unități HoReCa medii și mari

Deschiderea și dezvoltarea unei unități comerciale sau alimentare necesită în mod obiectiv și achiziționarea de echipamente adecvate. Echipamentele HoReCa de încălzire și răcire sunt o parte integrantă esențială a unei bucătării profesionale. Compania TC Romania Crown Cool  oferă echipamente moderne firmelor interesate, inclusiv tigai basculante, la prețuri accesibile, provenind de la producători de renume.

Tigaia basculantă, o tigaie profesională foarte specială

Se recomandă a se achiziționa o tigaie înclinabilă pentru prepararea unor cantități mari de alimente. Asemenea dotări se găsesc în principal în bucătăriile profesionale mari de restaurante, spitale și cantine. Gama TC Romania Crown Cool include tigăi înclinabile de înaltă calitate. Acestea sunt deosebit de puternice, economisitoare de energie sau gaz și sunt ușor de curățat. 

Niciun bucătar nu trebuie să mai fie convins de importanța  pe care o au, de viteza și comoditatea oferită în pregătirea meniurilor în bucătăriile profesionale de dimensiuni medii și mari. Prin urmare, merită să existe întotdeauna și un echipamentul HoReCa de acest gen pe lângă celelalte utilaje gastronomice moderne. 

Unul dintre cele mai necesare dotări din fiecare bucătărie sunt tigăile, acestea fiind folosite din plin pentru coacere sau prăjire. Tigăile basculante, care sunt disponibile în multe varietăți și versiuni, sunt foarte populare în locurile unde se gătește mult la nivel profesionist.

Aceste echipamente culinare diferă atât prin dimensiune, cât și prin modul în care sunt alimentate. Atât utilajele gastronomice de basculare electrice, cât și cele alimentate pe bază de gaz își îndeplinesc de minune rolul pentru care au fost proiectate, deși funcționează într-un mod ușor diferit. 

Tigaia înclinabilă este ideală pentru activitatea de catering în multe moduri. Bolurile acestor echipamente gastronomice profesionale sunt fabricate din oțel inoxidabil și echipate cu niște carcase special concepute cu anumite caneluri pentru drenarea condensului. Mecanismul capacului tigăii basculante asigură etanșeitatea închiderii, iar designul general al echipamentului înclinabil facilitează curățarea și spălarea echipamentului.

Încălzirea și transferul optim de căldură sunt procese asigurate de elementele de încălzire furnizate direct materialului termoconductor de la fundul echipamentului. Interiorul vasului de preparare poate avea o suprafață în relief, care accelerează gătirea, economisind în același timp ulei sau grăsimi. Acest lucru ajută la reglarea temperaturii atunci când trebuie să se încălzească echipamentul, să se gătească efectiv anumite alimente sau să se mențină tigaia basculantă caldă.

O tigaie de basculare are un mecanism de basculare care poate fi acționat fără multă putere musculară. Acesta este acționat fie manual cu ajutorul unei roți sau pârghii (manete), fie electric, cu ajutorul unui motor dar, cel mai adesea, în ambele moduri.

Criterii de alegere a unei tigăi oscilante

Orice echipament de încălzire pentru o bucătărie profesională, inclusiv o tigaie basculantă electrică sau pe gaz, trebuie să îndeplinească anumiți parametri esențiali:

  • să fie realizat din materiale calitative, pretabile la o folosire intensivă vreme îndelungată;
  • să permită accesul la elementele expuse la solicitări mecanice intense pentru reparații sau înlocuiri;
  • să fie rezistent la curățarea regulată cu detergenți;
  • să se alimenteze economic cu electricitate sau gaz.

În plus, atunci când se alege o astfel de tigaie basculantă, ar trebui să se acorde atenție conformității capacității și volumului acesteia cu nevoile specifice ale bucătăriei profesionale, să se analizeze disponibilitatea opțiunilor suplimentare care vor putea ca să optimizeze și mai mult fluxul de lucru.

Prețul unei tigăi oscilante depinde de forma, puterea, modul de alimentare și volumului acesteia. Costul exact al unui asemenea utilaj gastronomic poate fi verificat în prealabil printr-un apel telefonic sau contactând prin e-mail firma TC Romania Crown Cool. 

Oferta TC Romania Crown Cool include ambele tipuri de tigăi basculante (electrice și pe gaz). Se găsesc aici utilaje culinare de acest gen cu dimensiuni și forme diferite, ceea ce va permite celor interesați ca să aleagă echipamentul gastronomic în funcție de nevoile lor specifice. 

Pe tcromania.com există toate detaliile necesare în materie de tigăi oscilante!

CATEGORIES
Share This